Új hozzászólás Aktív témák
-
hc89yk
csendes tag
Légyszi mindenki!
Ha valaki minimális kiinduló pontot tudna adni a problémámhoz nagyon megköszönném!
Sziasztok,
AForge.NET témakörben kérdeznék egy olyat, ha esetleg valaki tudna válaszolni, hogy:
ColorFiltering filter = new ColorFiltering();
filter.Red = new IntRange(0, 150);
filter.Green = new IntRange(170, 255);
filter.Blue = new IntRange(0, 190);
filter.ApplyInPlace(uimage);Ezzel a kódrészlettel lehet beállítani azt, hogy a program a képen melyik színre reagáljon. Ez perpillanat a zöld színt képes megtalálni. Próbálkoztam már más szín range-ének megadásával, de ezen kívül semmi másra nem reagál. Kerestem google-ban ilyet, hogy range calculator (lehet ez egy naív ötlet volt), de ilyet se találtam. Ha esetleg valaki foglalkozott már ezzel, megköszönném ha kisegítene. Legfőképpen még a kék, piros és sárga színek kellenének nekem, de igazából ha tudja valaki mi alapján lehet belőni neki a színeket, azt mégjobban megköszönném.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Tudom, hogy már egyszer kérdeztem ugyan ezt, de gondoltam megpróbálom még egyszer, hátha most valakinek lesz egy félmondatnyi ötlete!
Előre is köszi! -
hc89yk
csendes tag
Sziasztok,
AForge.NET témakörben kérdeznék egy olyat, ha esetleg valaki tudna válaszolni, hogy:
ColorFiltering filter = new ColorFiltering();
filter.Red = new IntRange(0, 150);
filter.Green = new IntRange(170, 255);
filter.Blue = new IntRange(0, 190);
filter.ApplyInPlace(uimage);Ezzel a kódrészlettel lehet beállítani azt, hogy a program a képen melyik színre reagáljon. Ez perpillanat a zöld színt képes megtalálni. Próbálkoztam már más szín range-ének megadásával, de ezen kívül semmi másra nem reagál. Kerestem google-ban ilyet, hogy range calculator (lehet ez egy naív ötlet volt), de ilyet se találtam. Ha esetleg valaki foglalkozott már ezzel, megköszönném ha kisegítene. Legfőképpen még a kék, piros és sárga színek kellenének nekem, de igazából ha tudja valaki mi alapján lehet belőni neki a színeket, azt mégjobban megköszönném.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
hc89yk
csendes tag
Hello,
Szeretném a segítségeteket kérni. A C# aforge részét kellene elsajátítanom és van rá kb 3 napom. Eléggé lehetetlen egy feladatnak minősül, de gondoltam itt vannak olyan emberek akik jobban google-znak mint Én és több infóval rendelkeznek. Egy szimpla "egér követi a kamera képén mozgó beadott tárgyat" programot szeretnék összekreálni. Legyetek szívesek kisegíteni, nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm
-
hc89yk
csendes tag
Na akkor pontosítanék. A szakdogám a következőből állna. Kameraképet akarok kérni, flippelve mintha egy tükör lenne. A lényeg egy szimpla párkeresős memória játék lenne. A kezet érzékelné a program mint kurzort, (mittudom én mutatóújj kékszínű valami, hüvelyk ujj piros színű akármi, és a kettő szín érintkezését érzékelve "kattintson" a program) és ehhez kell nekem segítség, hogy honnan tudok elindulni. Google nem segített semmit ilyen téren. Gondoltam itt van olyan, aki foglalkozott már akár hasonlóval.
-
hc89yk
csendes tag
Sziasztok!
Frissen regisztrált tag vagyok, a szakdolgozatomhoz szeretnék segítséget kérni. Minimális szintű programozási tudással rendelkezem, C alapok, C++ alapok, C# alapok és Pascal alapok. Legtöbb információt C#-ból sikerült összegyűjtenem webcamera programozással kapcsolatban, de ez is nagyon kevés. Nem tud valamelyikőtök webcam programozás alapokat, küldeni nekem? Vagy valamilyen oldalt belinkelni ahonnan el tudok indulni? Ha kérhetem a www.google.com linkeket hanyagoljuk, több órás keresés sem volt sikeres. 2db kész programot sikerült találni nyílt forráskóddal és azok sem voltak valami jók.
Előre is köszönöm a segítsgét!
Üdv.:Márk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest