Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hc89yk
csendes tag
Légyszi mindenki!
Ha valaki minimális kiinduló pontot tudna adni a problémámhoz nagyon megköszönném!
Sziasztok,
AForge.NET témakörben kérdeznék egy olyat, ha esetleg valaki tudna válaszolni, hogy:
ColorFiltering filter = new ColorFiltering();
filter.Red = new IntRange(0, 150);
filter.Green = new IntRange(170, 255);
filter.Blue = new IntRange(0, 190);
filter.ApplyInPlace(uimage);Ezzel a kódrészlettel lehet beállítani azt, hogy a program a képen melyik színre reagáljon. Ez perpillanat a zöld színt képes megtalálni. Próbálkoztam már más szín range-ének megadásával, de ezen kívül semmi másra nem reagál. Kerestem google-ban ilyet, hogy range calculator (lehet ez egy naív ötlet volt), de ilyet se találtam. Ha esetleg valaki foglalkozott már ezzel, megköszönném ha kisegítene. Legfőképpen még a kék, piros és sárga színek kellenének nekem, de igazából ha tudja valaki mi alapján lehet belőni neki a színeket, azt mégjobban megköszönném.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Tudom, hogy már egyszer kérdeztem ugyan ezt, de gondoltam megpróbálom még egyszer, hátha most valakinek lesz egy félmondatnyi ötlete!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest