- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #1763 üzenetére
up
-
killerjohn
addikt
Sziasztok!
Egy röpke kérdés, miután már agyamra megy a VS2010...
Van egy meglehetősen nagy solution, benne ~40 nem túl nagy projekttel.
A Rebuild kb 30 másodpercig tart, 4db RAID0+1-be kötött SSD-n, 3.6 GHz-re húzott quadcore gépen. Rohadjak meg ha értem...Ez azért van, mert csak 1 szálon fordít a VS (25% CPU használat).
Viszont ha nem "F6"-olok, hanem egy batch fájlban ezt futtatom:
c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\MSBuild.exe /ponfiguration=Release /maxcpucount:4 /detailedsummary /verbosity:Minimal /fileLoggerParameters:LogFile=build.log;Verbosity=Normal;Encoding=UTF-8 /Target
ebuild wsprojects.sln
Nos, akkor nem 35, hanem 14 másodperc alatt végez, 100% cpu használat mellett...
Szépen felismeri, hogy mik a függőségek, és ügyesen, megfelelő sorrendben lefordítja az egészet.Azt én megértem, hogy az Output ablak miatt (ne keveredjenek össze a sorok) egyszerre csak 1 projektet fordít, de erre nincs valami megoldás? Nem érdekel az Output, komolyan!
A beállításoknál a "maximum number of parallel project builds"-ben 4 van, de nem igazán foglalkozik vele, és azt olvastam, hogy csak a C++ használja.
Előre is köszi!
-
killerjohn
addikt
"egy olyan projekt kéne, ami egy 7200-as vinyón 4-5 perc alatt fordul le."
hát, ekkora méretben már gyakorlatilag eléggé komoly projektről beszélhetünk, aminek a forrását a legtöbb helyen (nálunk is) 7 pecsétes truecrypt partíción őrzik lakat alatt, bekamerázva
Viszont annyit elmondhatok, hogy amikor RAID0+1 HDD-ről RAID0+1 SSD-re váltottam, akkor a build sebesség kb megkétszereződött (OCZ Vertex Turbo VS. sima WD RAID edition).
Viszont most már a CPU a nagyobb limit, pláne, hogy a rohadt VS csak 1 szálon fordítja a sulition-ön belül még az egymástól független projekteket is (VS 2010 Ultimate final @MSDN) -
killerjohn
addikt
középsuliban 31 fős osztályban 21-nek írtam meg a póker program féléves feladatát
készült egy unit (annó pascalban), benne ~4000 soros "poker-engine", és mindenkinek 1-1 ~10 soros főpogram, ami vázlatosan így nézett ki:
InitPoker(...............................................);
BeginPoker();
DonePoker();Persze a fő unitban benne volt a nevem, és fel volt rakva a netre, mint opensource segédlet.
A számtech tanár annyira megrökönyödött, hogy ehhez volt pofánk, hogy mindenkinek adott 1-1 négyest, nekem egy ötöst, majd kiment az óráról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged