- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #1763 üzenetére
up
-
killerjohn
addikt
Sziasztok!
Egy röpke kérdés, miután már agyamra megy a VS2010...
Van egy meglehetősen nagy solution, benne ~40 nem túl nagy projekttel.
A Rebuild kb 30 másodpercig tart, 4db RAID0+1-be kötött SSD-n, 3.6 GHz-re húzott quadcore gépen. Rohadjak meg ha értem...Ez azért van, mert csak 1 szálon fordít a VS (25% CPU használat).
Viszont ha nem "F6"-olok, hanem egy batch fájlban ezt futtatom:
c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\MSBuild.exe /ponfiguration=Release /maxcpucount:4 /detailedsummary /verbosity:Minimal /fileLoggerParameters:LogFile=build.log;Verbosity=Normal;Encoding=UTF-8 /Target
ebuild wsprojects.sln
Nos, akkor nem 35, hanem 14 másodperc alatt végez, 100% cpu használat mellett...
Szépen felismeri, hogy mik a függőségek, és ügyesen, megfelelő sorrendben lefordítja az egészet.Azt én megértem, hogy az Output ablak miatt (ne keveredjenek össze a sorok) egyszerre csak 1 projektet fordít, de erre nincs valami megoldás? Nem érdekel az Output, komolyan!
A beállításoknál a "maximum number of parallel project builds"-ben 4 van, de nem igazán foglalkozik vele, és azt olvastam, hogy csak a C++ használja.
Előre is köszi!
-
killerjohn
addikt
"egy olyan projekt kéne, ami egy 7200-as vinyón 4-5 perc alatt fordul le."
hát, ekkora méretben már gyakorlatilag eléggé komoly projektről beszélhetünk, aminek a forrását a legtöbb helyen (nálunk is) 7 pecsétes truecrypt partíción őrzik lakat alatt, bekamerázva
Viszont annyit elmondhatok, hogy amikor RAID0+1 HDD-ről RAID0+1 SSD-re váltottam, akkor a build sebesség kb megkétszereződött (OCZ Vertex Turbo VS. sima WD RAID edition).
Viszont most már a CPU a nagyobb limit, pláne, hogy a rohadt VS csak 1 szálon fordítja a sulition-ön belül még az egymástól független projekteket is (VS 2010 Ultimate final @MSDN) -
killerjohn
addikt
középsuliban 31 fős osztályban 21-nek írtam meg a póker program féléves feladatát
készült egy unit (annó pascalban), benne ~4000 soros "poker-engine", és mindenkinek 1-1 ~10 soros főpogram, ami vázlatosan így nézett ki:
InitPoker(...............................................);
BeginPoker();
DonePoker();Persze a fő unitban benne volt a nevem, és fel volt rakva a netre, mint opensource segédlet.
A számtech tanár annyira megrökönyödött, hogy ehhez volt pofánk, hogy mindenkinek adott 1-1 négyest, nekem egy ötöst, majd kiment az óráról.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest