- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Lenne egy kérdésem/kérésem.
Ahogy olvasgattam a neten, kiderült, hogy egy program/projekt lefordítását a HDD szokta a legjobban visszafogni. Éppen SSD/HDD-teszteket készítek és jó lenne, ha vki tudna nekem segíteni összehozni egy tesztmetodikát a vinyók sebességének lemérésére visual studio alatt.
Csak annyit kéne segíteni, hogy elmondjátok, hogy mit installáljak fel és adnátok nekem egy projektet amit le kell fordítani, és a fordítás idejét lemérném a különböző vinyókkal/SSD-kkel.
Ennyi.
Alapvetően ezt nem magam miatt csinálom, mivel nekem nem hiányzik ez, én nem vagyok programozó, szóval számítok rátok.
Ha nem lesz belőle semmi, akkor nem lesz belőle semmi. Ilyen teszteket még nem láttam egyik hardveroldalon sem, szóval sztem érdemes lenne segítenetek.
Előre is köszi.szerk: egy olyan projekt kéne, ami egy 7200-as vinyón 4-5 perc alatt fordul le.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen Blu-ray írót?
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Viccrovat
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha nem lesz belőle semmi, akkor nem lesz belőle semmi. Ilyen teszteket még nem láttam egyik hardveroldalon sem, szóval sztem érdemes lenne segítenetek.