- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Lenne egy kérdésem/kérésem.
Ahogy olvasgattam a neten, kiderült, hogy egy program/projekt lefordítását a HDD szokta a legjobban visszafogni. Éppen SSD/HDD-teszteket készítek és jó lenne, ha vki tudna nekem segíteni összehozni egy tesztmetodikát a vinyók sebességének lemérésére visual studio alatt.
Csak annyit kéne segíteni, hogy elmondjátok, hogy mit installáljak fel és adnátok nekem egy projektet amit le kell fordítani, és a fordítás idejét lemérném a különböző vinyókkal/SSD-kkel.
Ennyi.
Alapvetően ezt nem magam miatt csinálom, mivel nekem nem hiányzik ez, én nem vagyok programozó, szóval számítok rátok.
Ha nem lesz belőle semmi, akkor nem lesz belőle semmi. Ilyen teszteket még nem láttam egyik hardveroldalon sem, szóval sztem érdemes lenne segítenetek.
Előre is köszi.szerk: egy olyan projekt kéne, ami egy 7200-as vinyón 4-5 perc alatt fordul le.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Multi detektor
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha nem lesz belőle semmi, akkor nem lesz belőle semmi. Ilyen teszteket még nem láttam egyik hardveroldalon sem, szóval sztem érdemes lenne segítenetek.