- Mobil flották
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Google Pixel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Lenne egy kérdésem/kérésem.
Ahogy olvasgattam a neten, kiderült, hogy egy program/projekt lefordítását a HDD szokta a legjobban visszafogni. Éppen SSD/HDD-teszteket készítek és jó lenne, ha vki tudna nekem segíteni összehozni egy tesztmetodikát a vinyók sebességének lemérésére visual studio alatt.
Csak annyit kéne segíteni, hogy elmondjátok, hogy mit installáljak fel és adnátok nekem egy projektet amit le kell fordítani, és a fordítás idejét lemérném a különböző vinyókkal/SSD-kkel.
Ennyi.
Alapvetően ezt nem magam miatt csinálom, mivel nekem nem hiányzik ez, én nem vagyok programozó, szóval számítok rátok.
Ha nem lesz belőle semmi, akkor nem lesz belőle semmi. Ilyen teszteket még nem láttam egyik hardveroldalon sem, szóval sztem érdemes lenne segítenetek.
Előre is köszi.szerk: egy olyan projekt kéne, ami egy 7200-as vinyón 4-5 perc alatt fordul le.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Alkoholista nevelde
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- eladó Flashforge Adventurer 5M 220x220x220mm CoreXY
- Lenovo Legion 5 Pro 16ADR10 - R9 8945HX, 32GB DDR5, 1TB, RTX 5060 - MAKULÁTLAN, 3 ÉV GAR
- SILICON POWER Memória DDR4 32GB 3200Mhz CL16 DIMM Xpower Pulse Gaming (Kit of 2) XMP 2.0
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- IBM-19"-Console-7316-TF4-18.5"-TFT-1U-ENG-USB - Monitor rackhez
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem lesz belőle semmi, akkor nem lesz belőle semmi. Ilyen teszteket még nem láttam egyik hardveroldalon sem, szóval sztem érdemes lenne segítenetek.