Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Lenne egy kérdésem/kérésem.
Ahogy olvasgattam a neten, kiderült, hogy egy program/projekt lefordítását a HDD szokta a legjobban visszafogni. Éppen SSD/HDD-teszteket készítek és jó lenne, ha vki tudna nekem segíteni összehozni egy tesztmetodikát a vinyók sebességének lemérésére visual studio alatt.
Csak annyit kéne segíteni, hogy elmondjátok, hogy mit installáljak fel és adnátok nekem egy projektet amit le kell fordítani, és a fordítás idejét lemérném a különböző vinyókkal/SSD-kkel.
Ennyi.
Alapvetően ezt nem magam miatt csinálom, mivel nekem nem hiányzik ez, én nem vagyok programozó, szóval számítok rátok.
Ha nem lesz belőle semmi, akkor nem lesz belőle semmi. Ilyen teszteket még nem láttam egyik hardveroldalon sem, szóval sztem érdemes lenne segítenetek.
Előre is köszi.szerk: egy olyan projekt kéne, ami egy 7200-as vinyón 4-5 perc alatt fordul le.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem lesz belőle semmi, akkor nem lesz belőle semmi. Ilyen teszteket még nem láttam egyik hardveroldalon sem, szóval sztem érdemes lenne segítenetek.