Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Dj Sügi
üzenetére
Sikerült mindent megoldanom, kivéve azt, hogy a textboxba semmiképpen nem tudom meghatározni a maximálisan beírható karakterek számát... Maxlength-el és sima length-el és a textbox properties-nél a maxlength-el is próbáltam, de mindig akármennyi karaktert bele tudok írni. Multiline és readonly lehet ezek miatt van a gubanc!?

-
Dj Sügi
őstag
válasz
Dj Sügi
üzenetére
Erre esetleg tudna válaszolni valaki? Fontos lenne, köszi!

Tudom, hogy nem olyan érdekes, mint egy kódban segíteni, de azzal a résszel már megvagyok szerencsére!Megoldható az, -amit a Windowsba beépített számológép tud- hogyha a kijelzőjén valami szöveg jelenik meg, -pl: nullával nem lehet osztani- akkor egyik gombot se lehessen használni kivéve egyet, amivel a textboxról le lehet törölni a szöveget? És itt sem lenne szabad, hogy a gombokon lévő felirat elszürküljön.
A textboxnak be lehet állítani valahogy, hogy mennyi karaktert lehessen beleírni? Readonly és multiline esetén is?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Corsair MP600 CORE XT 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 100/99 - 7000-5800 MBs - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest