Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keem1

veterán

válasz sztanozs #9534 üzenetére

A már sokat emlegetett céges team toolomat egészítem ki egy auto dark switcherrel.
    Van egy cron lib, aminek a joblistje szabványos crontab stringet és a futtatandó metódust kéri.
    Aztán start() és innentől már nem az én dolgom a jobok futtatása, megoldja ez a lib a háttérben külön threadekként.
    A dark mode on és a dark mode off kerül bele két fix taskként, és ehhez generálom a cron stringet.
    Erre két opció megy: kézzel megadja a delikvens (dark on xx:xx-kor, dark off yy:yy-kor) vagy automatikusan lekért földrajzi hely szerinti napkelte/napnyugtakor.
    Ha ez elég lenne, egyszerű lenne a két cron string: "xx xx * * *" illetve yy yy * * *". De nem elég, a napokat is bele akarom mazsolázni: az utolsó csillag a days of week, ami lehet * (minden nap, ha vagy egyik nap sincs kiválasztva, vagy mind a hét be van kattintva), vagy pedig a napok sorszáma/rövidítése vesszővel felsorolva (1,2,5 vagy Mon, Tue,Fri).

Dióhéjban ennyi.

* Igen-igen, tudom, hogy van egy csomó kész megvalósítás (még egyiket se próbáltam), de céges gépre nem tehető fel külső forrásból semmi.

Új hozzászólás Aktív témák