Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
drkbl
őstag
Ezt elnézve egy byte[] a render visszatérési értéke. Ha ezt a byte tömböt valami normális bitmap formátumban kapnád, egy nem látható kép objektumba töltenéd, és azt nyomtatnád ki? Semmi fájlba írás, fájlból olvasás.
-
Tegyél ki egy progress bar message box-ot , ami ~ 10 mp alatt ér véget, alá íod, hogy "Feldolgozás alatt, várható befejezési idő 10..9..8..7.. .. mp" és ha elkészült akkor bezárod (vagy ha nem készült még el, akkor újraindítod). Így a júzerek is látják, hogy történik valami - mert ugye a felhasználónak csak az a lényeg, hogy lássa, hogy épp valami történik.
Én napi szinten több BO exportot is generálok, aminek az időtartama 30 - 60 mp között van. Ha nem volna kint a progress bar, én is zajonganék. Így viszont legalább tudom, hogy kb. mennyit kell várnom.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest