Hirdetés
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
átneveztetnénk mondjuk "C# programozás"-ra vagy ehhez hasonlóra
Szerintem ez valóban jobb lenne, hiszen a Visual studio.net nem csak c#-ot tartalmaz, és természetesen c# sem csak a Visual studio.net-ben van.
-
amargo
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igazad van általánosítottam, de munka mellett egyetemre is járok, így van bőven rálátásom a mostani generációra is.. ezért vettem a bátorságot.
Ezek a sztereotípiák pedig azért születnek, mert míg 20 éve értettek hozzá pár 10e-en. Abból akadt 1-2 kókler, addig mára ez a szám megfordult és a pár 10e-ből van 1-2, aki ért hozzá. Igaz ez talán abból is fakad, hogy mára sokkal rétegeltebbek lettek a területek és sokan a nem a tudásuknak megfelelőt választják ki.Hibás gondolatok születhetnek belőle, ha valaki mást is belelát. Amit én írtam ettől függetlenül az élet, erre tart a fejlődés. Ha megfigyeled a mondatom - Bizony a mai generáció már mindent "instant get" akar.- nem degradálás van benne, persze bőven lehetne felhozni.
Tényleg nem akarom a fejlődés irányát boncolgatni, de tudósok használják ezeket a szavakat - igaz, hogy is merném én tenni? -, ettől még nem érzem úgy, hogy az én hibám lenne, ha mást értesz alatt ahhoz képest, amit írok.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- MacBook Pro M1 16 32/512, 100% Akkumulátor, 2 Ciklus!
- Apple MacBook Air M1 8GB/256GB, akku: 100%, garancia: 2026.10.12.
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2021 gyártás) 46 ciklusos 96% akku
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022 gyártás) 38 ciklusos 98% akku
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest