Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Elkezdtem egy kis projectet, ami egy kártyakészítő template engine, megadod a kártya nevét, költséget, képet hozzá, szöveg, stb, és szépen megrajzolja.
(egy társasjáték fordítása a cél). Grafikához egyáltalán nem értek, igazából az egész csak meglévő képek, szövegek egymásra illesztése.Használok pár ikont a szövegben, ezeket sikerült beleszerkesztenem a fontba, ligature-ként hozzáadtam, szépen megcsinálja ezt is. Viszont szeretnék színes ikonokat is használni, és itt elakadtam, nem tudom egyáltalán megoldható-e. Tehát azt szeretném, hogy van egy színes svg-m, ezt belerakom egy fontba, csinálok hozzá ligature-t, és szépen legenerálja nekem. Megoldható ez?
A workaroundom sajnos elég melós, ott szavanként rajzolná az egész szöveget, és ha a szó egy ilyen"keyword", akkor beszúrok egy képet. De így sokkal több munka az egész megírása, plusz csomó automatikusan számított dolgot elveszítek (pl szöveg milyen széles, hány sorba fér el, ezeket mind manuálisan kellene számolnom).
Egyébként a SkiaSharpot használom, Harfbuzz extensionnel (ez tud ligature-t, az alap nem).
Van valakinek tapasztalata, tippje?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest