Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Tomi_78 #9342 üzenetére
Ahogy látom, nem csak C#, hanem úgy általában objektumorientált programozási alapok is csiszolásra szorulnak. Én nem vagyok tanár, és a topik témája is bőven kimerül a tanításban, de én a következőket javasolnám neked:
- rengeteg jó forrás van (leginkább angol nyelven), mégis egy egyszerű, könnyen tanulható és magyar nyelvű könyvet javasolnék: Sipos Marianna: Programozás élesben - C# (megadja a kezdő löketet, az abszolút alapokat)
- kezdésnek én WinForms helyett console-ban gyakorolnék, alapoznék. Ha ez flottul megy, akkor jöhet az ablakozás. Az ablakozás mindaddig várhat, míg a nyelv alapjait meg nem ismered: keywordök, objektumok, névterek, metódusok, láthatóság, öröklődés, stb.Tényleg csupa jó tanácsként szánom a fentieket, és elnézést, ha tévedtem, rosszul mértem fel, hogy nem csak C#-ban, de úgy alapból OO programozásban is abszolút kezdő vagy.
Amúgy meg a C# szerintem egy szuper nyelv: egyszerű, könnyen kezelhető, de mégis sokoldalú. Főleg a rengeteg forrásanyag, tutorial, 3rd party libraryk miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó MacBook Pro 14" M3 Pro 11C 14C 16GB 512GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest