- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Igen, én is arra jutottam, hogy nem működik és a legjobban akkor járok, ha SettingsModel <=Json=> settings.json alapon mentem le fájlba.
Ehhez képest a doksi azt mondja, hogy:
https://docs.microsoft.com/en-us/aspnet/core/fundamentals/configuration/?view=aspnetcore-2.1File Configuration Providers have the ability to reload configuration when an underlying settings file is changed after app startup. The File Configuration Provider is described later in this topic.
És ha megnézed, beállítottam a
reloadOnChangeflag-et.Mivel a Configuration nem tartalmaz olyan opciót, hogy mentse a file-ba a változásokat, ezért próbaképpen
felülírtam a konfig file-t:File.WriteAllText("MySettings.json", jsonString)Nem olvasta újra a konfigurációt a felülírt fájlból...
Más doksik is azt mondják, hogy a reloadOnChange "elméletileg" működik
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest