- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Igen, én is arra jutottam, hogy nem működik és a legjobban akkor járok, ha SettingsModel <=Json=> settings.json alapon mentem le fájlba.
Ehhez képest a doksi azt mondja, hogy:
https://docs.microsoft.com/en-us/aspnet/core/fundamentals/configuration/?view=aspnetcore-2.1File Configuration Providers have the ability to reload configuration when an underlying settings file is changed after app startup. The File Configuration Provider is described later in this topic.
És ha megnézed, beállítottam a
reloadOnChangeflag-et.Mivel a Configuration nem tartalmaz olyan opciót, hogy mentse a file-ba a változásokat, ezért próbaképpen
felülírtam a konfig file-t:File.WriteAllText("MySettings.json", jsonString)Nem olvasta újra a konfigurációt a felülírt fájlból...
Más doksik is azt mondják, hogy a reloadOnChange "elméletileg" működik
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő