- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nem lesz Xiaomi 16
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
Zalanius #8548 üzenetére
Ránéztem notepad++ -szal illetve utánaolvastam.
-(1) Igazad volt benne, hogy a goolge CSV export valóban alapból LF karakterrel zárja le a CSV sorait, de nem ez a valódi probléma. Én úgy látom, hogy még ezt is megenné az Excel. Hanem
-(2) Úgy tűnik a Google CSV megengedi a sorvége karaktert a CSV adatmezőiben is. Utánaolvastam, régebben így volt, ezek szerint ez nem változott. Na ezzel van az Excelnek problémája amit bőven meg is értek. Semmilyen jelölőkarakter nincsen az ilyen köztes sortörések előtt...
A " "-párokat mint szövegjelölőt még meg tudom érteni, de "sor közben" sortörés?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest