Hirdetés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
Zalanius
üzenetére
Ránéztem notepad++ -szal illetve utánaolvastam.
-(1) Igazad volt benne, hogy a goolge CSV export valóban alapból LF karakterrel zárja le a CSV sorait, de nem ez a valódi probléma. Én úgy látom, hogy még ezt is megenné az Excel. Hanem
-(2) Úgy tűnik a Google CSV megengedi a sorvége karaktert a CSV adatmezőiben is. Utánaolvastam, régebben így volt, ezek szerint ez nem változott. Na ezzel van az Excelnek problémája amit bőven meg is értek. Semmilyen jelölőkarakter nincsen az ilyen köztes sortörések előtt...
A " "-párokat mint szövegjelölőt még meg tudom érteni, de "sor közben" sortörés?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Hálózatokról alaposan
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest