- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
Zalanius
üzenetére
Köszi!!
De hát a csv-k esetében az pont szándékos, amit a (2)-ben írtál, mert a szövegjelölő " ... " nélkül nem lehetne vessző a cellákban
Najó, de miért nem lehet akkor olyan karaktert használni, ami nem engedélyezett/nem bukkanhat fel a kontaktok között? Ha én berakok egy vagy több "-karaktert valamelyik kontaktba, akkor az még escaepelve is lesz vagy mi

Ezt minden parsernek kezdettől fogva tudnia kell, az excel is simán boldogul vele, az importáláskor még meg is adható, mit tekintsen szövegjelölőnek.
Meg is adtam, de nem jelent teljes megoldást a problémára, ezen kívül más is van...
Inkább arra gyanakszom, hogy CR / LF lesz egy vagy több szövegben, és azt már az Excel legendásan rosszul tűri.
Na erre nem gondoltam, annyira hosszúak és üresek a sorok, hogy számomra gyakorlatilag követhetetlen hogy éppen hol van elcseszve a sortörés. Mindenesetre az Outlook CSV export gyönyörűen importálódik Excelbe
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest