Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
Zalanius
üzenetére
Köszi!!
De hát a csv-k esetében az pont szándékos, amit a (2)-ben írtál, mert a szövegjelölő " ... " nélkül nem lehetne vessző a cellákban
Najó, de miért nem lehet akkor olyan karaktert használni, ami nem engedélyezett/nem bukkanhat fel a kontaktok között? Ha én berakok egy vagy több "-karaktert valamelyik kontaktba, akkor az még escaepelve is lesz vagy mi

Ezt minden parsernek kezdettől fogva tudnia kell, az excel is simán boldogul vele, az importáláskor még meg is adható, mit tekintsen szövegjelölőnek.
Meg is adtam, de nem jelent teljes megoldást a problémára, ezen kívül más is van...
Inkább arra gyanakszom, hogy CR / LF lesz egy vagy több szövegben, és azt már az Excel legendásan rosszul tűri.
Na erre nem gondoltam, annyira hosszúak és üresek a sorok, hogy számomra gyakorlatilag követhetetlen hogy éppen hol van elcseszve a sortörés. Mindenesetre az Outlook CSV export gyönyörűen importálódik Excelbe
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest