- MWC 2026: Két fülhallgatóval bővült a Motorola tartozékainak kínálata
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- MWC 2026: Két új Motorola telefon kapott foci-vb különkiadást
- MWC 2026: Végre mindent tudunk a Motorola Razr Foldról
- MWC 2026: Xiaomi roller, nyomkövető, fülhallgató, aksi is jöttek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Xiaomi roller, nyomkövető, fülhallgató, aksi is jöttek
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Nem tudom, még... elmondod?
Most kezdtem el csak C#-ot, amúgy sem én tettem fel azt a kérdést, én csak kiváncsiskodok, de ha zavar, szólj! Bevallom, sajnos még elég messze vagyok attól (és így is érzem), amit úgy hívnak C# programozó, de szabadidőmben gyúrok rá amennyit tudok! Változni fog ez is idővel, ebben biztos vagyok, de közben nem árt megismerkedni egy két finomsággal, ha már vannak itt rendes emberek, akik tantanak (rád gondoltam ;) )Végülis nem probléma ez a billentyűleütéses gányolás sem
, csak furcsa, hogy C# forms-nál simán gombnyomásból elérhető, itt meg kifejezetten a kódban kell indítani a turkálást... meglepett csak, semmi egyebet nem akartam kifejezni vele, remélem nem gond!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most kezdtem el csak C#-ot, amúgy sem én tettem fel azt a kérdést, én csak kiváncsiskodok, de ha zavar, szólj! Bevallom, sajnos még elég messze vagyok attól (és így is érzem), amit úgy hívnak C# programozó, de szabadidőmben gyúrok rá amennyit tudok! Változni fog ez is idővel, ebben biztos vagyok, de közben nem árt megismerkedni egy két finomsággal, ha már vannak itt rendes emberek, akik tantanak (rád gondoltam ;) )
, csak furcsa, hogy C# forms-nál simán gombnyomásból elérhető, itt meg kifejezetten a kódban kell indítani a turkálást... meglepett csak, semmi egyebet nem akartam kifejezni vele, remélem nem gond!