Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tototos #5621 üzenetére
Három dolog vágott szembe elsőre:
1) A System.Type.GetType(string) egy törékeny, és teljesen felesleges mellélövés, használd inkább a typeof operátort. Így biztos, hogy nem írod el a névteret, és azt a típust jelenti, amit szeretnél.
Például System.Type.GetType("System.String") helyett typeof(String).
2) Másrészt a kódod rettenetesen redundáns.
a) Például a két konstruktort (filename paraméteres és paraméter nélküli) simán össze tudnád vonni egybe, opcionális paraméterrel vagy a this konstruktor láncolással.
b) Magában a konstruktorban jön ki nagyon, hogy ismételed önmagad: ugyanaz a szerkezet ismétlődik újra meg újra meg újra, copy-paste-tel gondolom egyszerű volt megírni, de ez is nagyon törékeny és karbantarthatatlan. Az oszlopok definícióit ki kéne szervezned egy static readonly tömbbe (benne pl. string+Type Tuple-ökkel), és for ciklussal helyettesíteni az ismétlődő részeket.3) Túl hosszú és monolitikus. A 600 soros blob helyett szét kéne szedni – felelősség szerint – 100-150 soros darabokra.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest