- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Akkor olvasd el még egyszer, pont azt mondtam, hogy maszkkal működött nálam, egyből (maszkkal teszteltem elsőre is, mivel maskedtextboxot én sem maszk nélkül szoktam használni
). Maszk nélkül meg nem, de mivel maszk nélkül nem teszteltem, amíg nem írtad az #531-et, ezért nem vettem észre, hogy úgy meg nem működik.
Igen, tákolás, mivel egy hiba következtében kell ehhez folyamodni. Nem úgy értve tákolás, hogy nem jó megoldás, hanem úgy, hogy van egy hiba, ami miatt nem működik a Select eljárás úgy, ahogy azt elvárnánk, és emiatt ''tákolni'' kell. Teljesen mindegy, hogy Mark Rideout írta vagy sem.. Nem a megoldás fikázása volt egyáltalán.
Én nem írtam, hogy szálak közötti függvényhívás, mert ez eleve értelmezhetetlen... De szálak közötti kommunikációra szokás általában használni, amikor szükséges az invocation. Ahhoz, hogy egy control a saját állapotát megváltoztassa, ahhoz nem kell invocationnel hívni a metódusait, ha megfelelően van megírva a control, és a metódusai úgy viselkednek ahogyan azt elvárjuk tőlük. Ezért akadt fel a szemem az invoke hallatán. Éééérteeed??
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Parfüm topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Béta iOS-t használók topikja
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest