Hirdetés
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Akkor olvasd el még egyszer, pont azt mondtam, hogy maszkkal működött nálam, egyből (maszkkal teszteltem elsőre is, mivel maskedtextboxot én sem maszk nélkül szoktam használni
). Maszk nélkül meg nem, de mivel maszk nélkül nem teszteltem, amíg nem írtad az #531-et, ezért nem vettem észre, hogy úgy meg nem működik.
Igen, tákolás, mivel egy hiba következtében kell ehhez folyamodni. Nem úgy értve tákolás, hogy nem jó megoldás, hanem úgy, hogy van egy hiba, ami miatt nem működik a Select eljárás úgy, ahogy azt elvárnánk, és emiatt ''tákolni'' kell. Teljesen mindegy, hogy Mark Rideout írta vagy sem.. Nem a megoldás fikázása volt egyáltalán.
Én nem írtam, hogy szálak közötti függvényhívás, mert ez eleve értelmezhetetlen... De szálak közötti kommunikációra szokás általában használni, amikor szükséges az invocation. Ahhoz, hogy egy control a saját állapotát megváltoztassa, ahhoz nem kell invocationnel hívni a metódusait, ha megfelelően van megírva a control, és a metódusai úgy viselkednek ahogyan azt elvárjuk tőlük. Ezért akadt fel a szemem az invoke hallatán. Éééérteeed??
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
). Maszk nélkül meg nem, de mivel maszk nélkül nem teszteltem, amíg nem írtad az #531-et, ezért nem vettem észre, hogy úgy meg nem működik.