Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Milyen gáz már egy olyan oldal, amit Silverlight nélkül meg sem lehet nézni (most épp Linuxon vagyok, lehet, hogy van kerülő megoldás ott is Silverlight telepítésére, de nem vagyok hajlandó ezzel szarakodni egy béna oldal miatt, aminek még a kezdőlapját sem lehet normálisan elolvasni anélkül
).
Csak úgy tudtam normálisan elolvasni, mi van az oldalon, miről szól egyáltalán, hogy böngésző fejlesztőeszközében letiltottam annak a külön "vászonnak" a háttérszínét, ami arra hívja fel a figyelmem ronda piros háttér előtt, hogy szükségem lesz Silverlightra...
Szóval érted, milyen oldal már az (egy szar
), aminél még azt sem lehet elolvasni egy beépülő nélkül, hogy egyáltalán miről szól.
Pont az ilyenekért utáltam mindig is minden agyonFlash-elt oldalt, most meg itt ez a csodálatos Silverlight...grrr..... Már megint abba a hibába csábítja az idiótább webfejlesztőket, hogy csak és kizárólag egy beépülőre építsenek egy oldalt (és annak hiánya esetén meg azonnali elhagyásra kényszerítse a többi látogatót).
Na, bocs az OFF-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
Csak úgy tudtam normálisan elolvasni, mi van az oldalon, miről szól egyáltalán, hogy böngésző fejlesztőeszközében letiltottam annak a külön "vászonnak" a háttérszínét, ami arra hívja fel a figyelmem ronda piros háttér előtt, hogy szükségem lesz Silverlightra...
Szóval érted, milyen oldal már az (egy szar
), aminél még azt sem lehet elolvasni egy beépülő nélkül, hogy egyáltalán miről szól.