- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
üdv!
kezdő vagyok asp.net-ben, és az lenne a kérdésem, hogy egyesek mért preferálják a sima html kontrollokkal való fejlesztést, mint a fejlettebb controlokat?
most van egy ilyen próba projektem, Repeaterrel, van egyik lapon gridview is (jó, ez speciel csúnya : ), és ezek is meg dropdownlistek is SqlDataSource-okból kapják az adatokat, sqldatasourceokban néhol tettem filtert is, stb.
ha ezeket a funkciókat valaki lehetőleg html controlokkal akarná megoldani (amiknek egyébként annyi az előnyük a sima html elemekhez képest, hogy server oldalon kezelhetőek?) akkor az hogy nézne ki?
pl Repeater helyett meg grid helyett is for ciklussal irogatná a html-t? (php szerűen?)
kezdő létemre nincs asp.net-es tapasztalatom, és érdekelne hogy miért jó vagy épp nem jó ez a szemlélet.
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Mazda topik
- Crimson Desert
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest