- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
visityu #1224 üzenetére
No ma rászántam azt az egy percet, és a szépség kedvéért nem egy soros lett, és az 1 percből is 5 lett végül. Íme a kód:
Sub osszead()
On Error Resume Next
TextBox3.Value = CDbl(TextBox1.Value) + CDbl(TextBox2.Value)
End SubFejből is egész jól közelítettem a triviális megoldást. Ez annyival több, hogy hibát is kezel. Az osszead rutint meghívod textbox1 és 2 change eseményekor. Egy köszönöm jól esne
-
martonx
veterán
válasz
visityu #1224 üzenetére
Mivel a problémád az, hogy két számot kell összeadni a legtriviálisabb megoldás valami ilyesmi fejből, szóval nem biztos hogy pont ez lesz:
textbox3.value = textbox1.value + textbox2.value
esetleg a textbox value-kat int-é alakítod mielőtt összeadod. Na ugye, hogy milyen triviális? Micsoda meglepetés, hogy két változót össze kell adni, nem?
Ha ez az ötletindító 1 sorom nem volt elég, akkor küldd el priviben az exceled, és ígérem rászánom azt az egy percet, hogy belejavítsak a kódodba
-
martonx
veterán
válasz
visityu #1221 üzenetére
Hehehe. Lehet triviális a megoldásom, de javaslom add össze a két textbox-ban lévő értéket, és ezt írasd bele a harmadik textboxba.
Annyira triviális a megoldás, hogy lusta vagyok beírni azt az egy program sort, ami ezt csinálja, gondolom 1 perc alatt te is rá fogsz jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest