- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
visityu
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem. Készítettem egy egy excel fájlt amelynek különböző adatatait, különböző munkalapokra UserForm-ok segítségével kell kitölteni. Tehát megvannak a UserForm-ok a kitöltéshez, amik az oda beírt adatokat szépen be is teszik a megfelelő munkalap soron következő üres sorába, majd mentik a munkafüzetet.
Az egyik beviteli részen van gondom. A UserForm-on van 3 db TextBox, amiből kettőt kell kitölteni. Ezzel semmi gondom. Viszont a harmadik TextBox, az az első kettőnek az összege.
Az egyszerűbb az lenne, ha ezt nem is kellene kitölteni, mert a munkalapon teljesen egyszerű képlettel ennek az adatnak a cellája simán számolható. Nekem viszont ahova ez kell ott a UserForm kitöltésekor, ha rálépek mondjuk a harmadik TextBox mezőre, akkor kellene, hogy a harmadik TextBox-ban megjelenjen az első kettő összege.
Próbáltam utánanyálazni, de nem sikerült kielégítő megoldást találni. No meg ugye még nem is tartozom a gyakorlott Excel VBA használók népes táborába.
Ha valakinek van jó, megoldása azt szívesen venném.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Call of Duty: Black Ops 7
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Facebook és Messenger
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.07
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest