Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple Watch
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Jó hírem van! Egy utolsó próbát még adtam magamnak ma este hogy hátha meg lesz a visual basic 6 ,új gépre, s bele vetettem magam az internet bugyraiba..
Egy youtube videó hozzászólása között akadtam egy linkre, ami elvileg a vb6 -ra vezet, ami olyan hogy megy új op rendszereken is, szkeptikusan letöltöttem, majd feltelepítettem, s legnagyobb meglepetésemre, működik! Itt a link: [link]
Igaz most windows 7 -re raktam fel, de ha ezen megy akkor mennie kell win 8/10 -en is szerintem, de az majd holnap derül ki, akkor megyek a bácsihoz telepíteni. S itthon most olyannyira belejöttem ,hogy még meg is magyarosítottam a VB6 -ot!
Ezen magyar honlap segítségével: [link] , s ez is működik, így most már magyar a VB6. No azt hiszem én így mindent megtettem amit lehet, az ügy érdekében.
S lényeg ezzel, hogy csak van megoldás, hogy aki akarja, tudja használni a vb6 -ot új gépeken is, hiába a 20 éves kora
Sok sikert mindenkinek a továbbiakban!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Isten veled Anthem - Ma leállnak a Bioware játékának szerverei
- Elektromos cigaretta 🔞
- EAFC 26
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ezen magyar honlap segítségével: