Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Jó hírem van! Egy utolsó próbát még adtam magamnak ma este hogy hátha meg lesz a visual basic 6 ,új gépre, s bele vetettem magam az internet bugyraiba..
Egy youtube videó hozzászólása között akadtam egy linkre, ami elvileg a vb6 -ra vezet, ami olyan hogy megy új op rendszereken is, szkeptikusan letöltöttem, majd feltelepítettem, s legnagyobb meglepetésemre, működik! Itt a link: [link]
Igaz most windows 7 -re raktam fel, de ha ezen megy akkor mennie kell win 8/10 -en is szerintem, de az majd holnap derül ki, akkor megyek a bácsihoz telepíteni. S itthon most olyannyira belejöttem ,hogy még meg is magyarosítottam a VB6 -ot!
Ezen magyar honlap segítségével: [link] , s ez is működik, így most már magyar a VB6. No azt hiszem én így mindent megtettem amit lehet, az ügy érdekében.
S lényeg ezzel, hogy csak van megoldás, hogy aki akarja, tudja használni a vb6 -ot új gépeken is, hiába a 20 éves kora
Sok sikert mindenkinek a továbbiakban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Google Pixel topik
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ezen magyar honlap segítségével: