- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
Penge Borisz
tag
-
Penge Borisz
tag
Már a Bios sem ismeri fel.
Ki lett próbálva másik gépen.
Egyébként pörög a vinyó más probléma nem látszik azon kívül, hogy nem ismeri fel a Bios.
Már mindent kipróbáltam/ellenőriztem, ez az egy lehetőség maradt, csak nem emlékszem, hogy lehet eltávolítani, ha tényleg a vírus okozza. -
Penge Borisz
tag
UP!
-
Penge Borisz
tag
Lehet, hogy van már ilyen topic, de én nem találtam, ha tévedek elnézést!
A problémám a következő: bekapcsolás után bootoláskor nem ismeri fel a gép az eddig tökéletesen működő vinyómat. Nem történt vele semmi hiba, nem ad ki furcsa hangokat egyszerűen csak nem tudom felismertetni.
Emlékszem, hogy régebben volt egy vírus ami ugyanezt csinálta, több ismerősöm is megkapta. A baj az, hogy nem emlékszem már rá, hogy hogyan lehetett leírtani. Azt hiszem kell egy progi amit floppyról kell futtatni, vagy valami ilyesmi.
Lehet, hogy egyszerűen csak meghalt a HDD, de szeretnék minden lehetőségnek utánajárni mielőtt végleg búcsút mondok a merevlemezemnek.
Ha bárki tud segíteni nagyon hálás lennék!
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest