- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- LTE frekvenciák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Zenty
őstag
válasz
Penge Borisz #1 üzenetére
Ha van lehetőséged ezt tölds le és ird ki ISO-ba egy cd-re![L]http://www.ultimatebootcd.com/[/L]
Ezen van winyo teszt , 2 fajta virus írtó stb. szinte minden!
Csak a cd-vel bootolj be és egy dos felületen lehet írányitani!Kis szerviz cd :) -
válasz
Penge Borisz #6 üzenetére
De hogy gonolod, hogy bármit is tudsz kezdeni a vinyóval, ha a bios sem ismeri fel? Ami nincs, azzal semmit sem lehet kezdeni.
-
RedMan
tag
Ha végképp behalt, semmit nem akarsz/tudsz vele kezdeni, ne dobd ki, inkább add nekem. Elmegyek érte, ha Pesten laksz, ha nem tárgytalan. De remélem megoldódik a hiba!!!
Ha valaki tud segítsen!!! UP -
Penge Borisz
tag
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Penge Borisz #6 üzenetére
HA BIOS sem, akkor nem vírus elhiheted. Próbáld ki másik kábellel esetleg, vagy a másik csatira dugd rá az alaplapon, aztán ha ott sem, akkor valószinűleg elektronika hibás.
-
Penge Borisz
tag
Már a Bios sem ismeri fel.
Ki lett próbálva másik gépen.
Egyébként pörög a vinyó más probléma nem látszik azon kívül, hogy nem ismeri fel a Bios.
Már mindent kipróbáltam/ellenőriztem, ez az egy lehetőség maradt, csak nem emlékszem, hogy lehet eltávolítani, ha tényleg a vírus okozza. -
sky77
aktív tag
válasz
Én hardware hibára gyanakodnék elsősorban (vinyó, kábel). Célszerű lehet másik gépben is próbára tenni, vagy a kábelt tesztelni.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
válasz
A BIOS felismeri a vinyót? Ha nem akkor nem vírus.
Vinyó felpörög egyátalán? -
Jetengine
csendes tag
milyen op alatt?
-
Penge Borisz
tag
UP!
-
Penge Borisz
tag
Lehet, hogy van már ilyen topic, de én nem találtam, ha tévedek elnézést!
A problémám a következő: bekapcsolás után bootoláskor nem ismeri fel a gép az eddig tökéletesen működő vinyómat. Nem történt vele semmi hiba, nem ad ki furcsa hangokat egyszerűen csak nem tudom felismertetni.
Emlékszem, hogy régebben volt egy vírus ami ugyanezt csinálta, több ismerősöm is megkapta. A baj az, hogy nem emlékszem már rá, hogy hogyan lehetett leírtani. Azt hiszem kell egy progi amit floppyról kell futtatni, vagy valami ilyesmi.
Lehet, hogy egyszerűen csak meghalt a HDD, de szeretnék minden lehetőségnek utánajárni mielőtt végleg búcsút mondok a merevlemezemnek.
Ha bárki tud segíteni nagyon hálás lennék!
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Futárcégek
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest