- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
detroitrw #2184 üzenetére
Amúgy rengeteg free progi van már de olyan lehetőség nem sokban lehet sztem hogy újrakódolás nélkül csak egyszerűen más konténer formátumba kipakolja.
Az Avisynth nem az ami virtual stream servert csinál a Vdubnak? Na ezt sose tudtam hogy lehet használni vagy mi a lényege, de nem is csípem mikor parancssorban kell vmivel bohóckodni.
Amúgy csodálkozom a Vdubon hogy rég megírhatták volna egy fullos videó progivá már mióta létezik, de ezek a szabad szoftveres elgondolások elég spártaiak úgy veszem észre. Nem véletlen hogy a linuxot is ezért heggesztgetik össze-vissza 879 verzióban, ahelyett hogy lenne 1-2 ami normális szvsz. -
Aureal
őstag
válasz
pibácsi #2185 üzenetére
Köszönöm szépen!
Hallottam már ezekről a progikról, de csak az Xmediat használtam régebben telefonra kisebb videókat konvertálni. Sajna a mai formátumoktól rögtön összeomlik nálam és hát elég lassan is dolgozott mondjuk a Vdub-hoz képest pl. xvid/avi anyagnál. Utána AnyVideoConvertert is használtam erre, csak ott meg kép-hang csúszások voltak. A cimborám ajánlotta nemrég a Freemake progit, az nagyjából tűrhető, csak hülye GUI-ja van és ő is lassan konvertál sajna, de viszonylag ritkán kell. A Vdub viszont jó kis pörgős vágó progi, azt szeretem. Akkor Avidemuxszal áttesszük ha megy aviba, hátha úgy már megeszi a Vdub is... -
Aureal
őstag
Sziasztok!
Egy haverom nevében kérdeznék de engem is érdekelne a megoldás.
Netről streamelt lementett TS fájlt hogy lehetne VirtualDubban megnyitni? A video folyam mpeg4, az audio aac. Csak vágni kellene pár helyen belőle és a végén direct stream copyval avi konténerbe kinyomni, tehát átkódolás nélkül. Egyedül az nem világos nekünk, hogy mpeg4 folyamú flv-ket megnyit a dub és ugyanígy ts állományokat már nem.
Van vkinek ötlete? Kösz szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- Dell Precision 7560 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest