Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
detroitrw
üzenetére
Amúgy rengeteg free progi van már de olyan lehetőség nem sokban lehet sztem hogy újrakódolás nélkül csak egyszerűen más konténer formátumba kipakolja.
Az Avisynth nem az ami virtual stream servert csinál a Vdubnak? Na ezt sose tudtam hogy lehet használni vagy mi a lényege, de nem is csípem mikor parancssorban kell vmivel bohóckodni.
Amúgy csodálkozom a Vdubon hogy rég megírhatták volna egy fullos videó progivá már mióta létezik, de ezek a szabad szoftveres elgondolások elég spártaiak úgy veszem észre. Nem véletlen hogy a linuxot is ezért heggesztgetik össze-vissza 879 verzióban, ahelyett hogy lenne 1-2 ami normális szvsz. -
Aureal
őstag
válasz
pibácsi
üzenetére
Köszönöm szépen!
Hallottam már ezekről a progikról, de csak az Xmediat használtam régebben telefonra kisebb videókat konvertálni. Sajna a mai formátumoktól rögtön összeomlik nálam és hát elég lassan is dolgozott mondjuk a Vdub-hoz képest pl. xvid/avi anyagnál. Utána AnyVideoConvertert is használtam erre, csak ott meg kép-hang csúszások voltak. A cimborám ajánlotta nemrég a Freemake progit, az nagyjából tűrhető, csak hülye GUI-ja van és ő is lassan konvertál sajna, de viszonylag ritkán kell. A Vdub viszont jó kis pörgős vágó progi, azt szeretem. Akkor Avidemuxszal áttesszük ha megy aviba, hátha úgy már megeszi a Vdub is... -
Aureal
őstag
Sziasztok!
Egy haverom nevében kérdeznék de engem is érdekelne a megoldás.
Netről streamelt lementett TS fájlt hogy lehetne VirtualDubban megnyitni? A video folyam mpeg4, az audio aac. Csak vágni kellene pár helyen belőle és a végén direct stream copyval avi konténerbe kinyomni, tehát átkódolás nélkül. Egyedül az nem világos nekünk, hogy mpeg4 folyamú flv-ket megnyit a dub és ugyanígy ts állományokat már nem.
Van vkinek ötlete? Kösz szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest