- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korte123
csendes tag
#529-ben kérdeztem avi hangját mp3-ba konvertálásról.
#530-ban Tarzaan válaszolt: Mentsd le a hangot, alakítsd át Cdex-el és utánna fűzd vissza! Pár perc.
Mi az a Cdex?
Mind1, megoldottam, találtam Lame MP3 codecet, beépült a virtualdubba, és műűűködik!!!
[link]
Mono és stereo hangnál is van 1000féle bitrate lehetőség, a 64-320-ig. És 64-en is szépen csomagol! Ráadásul azoknál az avijaimnál, amiknél eddig konvertálás után az aviban a végefelé haladva egyre nagyobb mértékben elkezdett sietni a hang, ezzel a Lame-val tök jó lesz az eredmény!!!
Ez így sokkal egyszerűbb, mint leszedni a hangot, tömöríteni, és visszarakni, mert nagyon sok file-t szeretnék így átalakítani, megöregednék addigra
De köszi Tarzan!
Üdv
[Szerkesztve] -
k3nny
csendes tag
Hangból kivenni:
1) A betöltött film megfelelő pozíciójában kijelölsz 1 mp-es részt, majd törlöd. A hang legyen direct stream copy-ra állítva. File -> Save Wav. Az elmentett wav-ot pedig visszailleszted a videóhoz (szintén direct stream copy), de ekkor ne legyen kivágva az a rész (nyisd meg újra, vagy Edit -> Revert all edits).
... vagy ...
2) Kimented az egész hangsávot direct stream copy-val, majd újratömörítés nélkül kivágod a megfelelő részt mondjuk mp3directcut-tal: [link]
Képet hozzáilleszteni jóval körülményesebb lehet (divx-xvid codecek esetében), ha nem akarod az egészet újratömöríteni.
#539: Ha az ac3acm codec-et próbáltad, nyugodtan tedd fel, nem fog ártani a rendszernek.
[Szerkesztve] -
k3nny
csendes tag
Jó, de nézted a wav-ba kitömörített hangsáv (időbeli) hosszát is? Ogg-vorbisnál erősen váltakozhat a használt bitráta, s ha egy program csak az ogg (bájtokban mért) hossza alapján becsüli meg annak időtartamát, akkor tévedhet. Ha nem ez az eset, akkor meg nem értem. A film képkockasebessége mennyi?
(mod) Ja, igen: a demuxolás nem szabad, hogy változtasson a hangsávon, csak a megfelelő bájtok kiszedését jelenti a fájlból.
[Szerkesztve] -
k3nny
csendes tag
Üdv!
Biztos kapsz majd jobb tanácsot, de addig is:
A demuxolt ogg-ot Winamp-pal ki tudod tömöríteni wav-ba (az output-ot nullsoft disk writer-re állítva). Ha van egy (jó) mp3 codec a gépre telepítve, akkor a disk writer beállító ablakában egyből mp3 tömörítést is kiválaszthatsz (convert to format, ...). Ha a Winamp esetleg nem ismerné helyből az ogg-vorbis formátumot, akkor egy plugint kell hozzá szerezned (bár szerintem manapság már ismeri).
Ogg-vorbisnál lehet, hogy rosszul jelzi ki a használt program az időtartamot, nézd meg, hogy a kitömörített wav / mp3 milyen hosszú. -
bzoley
veterán
Vdubmod-ban is megoldható, nem?
Jobbgomb a stream-en és ott full proc. mode, majd compression.
Nemrég egyéként találkoztam ilyen hanggal, igaz az mp3 volt, de majd' tíz másodperccel lett rövidebb, akárhogy próbáltam kiszedni. Megnyújtottam ugyan, de menet közben maradt egy-két tized eltérés -
L3zl13
nagyúr
Hülye kérdés, de ez a filmben nem érzékelhető? Azaz nincs olyan, hogy mondjuk a stáblista alatt nincs már hang, vagy hasonló?
Egyébként meg mi van ha kiválasztod a streams menüpontban az audiósávnál, hogy full processing, majd a compressionnál beállítod az mp3-at? Nem konvertálja át? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest