- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korte123
csendes tag
Sziasztok!
Régóta használom a VirtualDubot avik vágására, de most olyan gondom akadt, hogy MPEG2-ből kell DV AVI-t konvertálnom, és a VirtualDubMod-dal csinálnám, mert mással nem tudom mivel lehetne.Turkáltam az Interneten, és találtam egy bizonyos Cedocida DV codecet, amit direkt VirtualDub-hoz ajánlanak, az ember feltelepíti, és máris tud DV AVI-t exportálni.
Felraktam, és semmi.. Nem jelent meg a Compression listában.
Tudom, hogy régen ez a konvertálás dolog már sikerült, de most valahogy nem tudom kiválasztani a kimenetnél, hogy DV AVI-ba mentse.Próbáltam több DV codecet is, de semmi. Végső elkeseredésemben egy másik, ilyen szempontból "szűz" gépen is megpróbáltam, feltelepítettem a Cedocida codecet, és ott egyből megjelent a VirtualDubModban a Compression-nál, és gyönyörűen tud MPEG2-ből DV AVI-t konvertálni.
A kérdésem az, hogy az én gépemen vajon miért nem látja a VirtualDub ezt a codecet? Mit kéne újratelepítenem vagy letörölnöm ehhez, nem tudja valaki?
Köszönöm szépen előre is!
-
Korte123
csendes tag
#529-ben kérdeztem avi hangját mp3-ba konvertálásról.
#530-ban Tarzaan válaszolt: Mentsd le a hangot, alakítsd át Cdex-el és utánna fűzd vissza! Pár perc.
Mi az a Cdex?
Mind1, megoldottam, találtam Lame MP3 codecet, beépült a virtualdubba, és műűűködik!!!
[link]
Mono és stereo hangnál is van 1000féle bitrate lehetőség, a 64-320-ig. És 64-en is szépen csomagol! Ráadásul azoknál az avijaimnál, amiknél eddig konvertálás után az aviban a végefelé haladva egyre nagyobb mértékben elkezdett sietni a hang, ezzel a Lame-val tök jó lesz az eredmény!!!
Ez így sokkal egyszerűbb, mint leszedni a hangot, tömöríteni, és visszarakni, mert nagyon sok file-t szeretnék így átalakítani, megöregednék addigra
De köszi Tarzan!
Üdv
[Szerkesztve] -
Korte123
csendes tag
Hi!
PCM hanggal felvett AVI file-ok hangsávját szeretném mp3-ba tömöríteni VirtualDubbal. Régóta keresek megfelelő mp3 codecet. Találtam és felraktam RadiumMP3codec-et, jól is működött, csak az a baj hogy a mono hangú aviknál maximum 64 kbit-es bitrate-t lehet választani. Ez sajnos már hallható. 44.1kHz-nél is már kicsit gagyi lesz a hang, 48kHz-ről ne is beszéljünk! Nagyon kéne tudni legalább 128 kbit-ig választani, de minimum 80 kbit-et! Stereo-nál megy 256-ig (vagy 320-ig) is, de emiatt nem fogom a monot stereoba rakni. Tök fölösleges, ráadásul 3-4x annyi helyet fog foglalni a hang.
Mit használjak? Please help
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest