- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
VINIKOR
senior tag
1.6.11 még mindig nem nyitja meg az mpeg-2-t. A fájl megnyitás ablak legördülőablakában nincs is felkínálva mpeg* kiterjesztés, csak mpeg-1.
A VirtualDubMod 1.5.10.2 simán megnyitotta ua. az mpeg-2. Na mindegy, legalább ez működik.
Nagy kérés: nem próbálnátok ki a Neat Videot [link]? Hátha tényleg tud valami csodát a képzajszűrésben. Nekem nem sikerül még elindítani sem -
mr_knight
senior tag
igen, bocs elírtam
Interlaced-re gondoltam.
nem rossz progi a DivxtoDVD. Nagyon szépen átalakítja, csak az a lényeg, hogy CBR-be legyen a hang MP3-nál, de kezel más hang fajtát is. Nekem eddig XVID,DIVX,MOV-ot vitte rendesen! Annyi a prob vele, hogy AC3 + XVID dolog az nem működik vele szval a hang, az jobb, ha nem AC3-as, mert annál csak recsegés ropogást fog átalakítani. De ugye erre meg van másfajta dolog.... TMPGEnc stb...
Ha érdekel a program akkor a kicsit régebbi verzióját ajánlanám, mert az freeware.
[link]
üdv, mr_knight -
mr_knight
senior tag
Volt olyan mikor átméreteztem egy filmet és bekellett pipálni a DEINTERLACE-t, mert anélkül nem engedte a méretezést... Szval le is vágtam a szélekből és átméreteztem. A filmben meg középen egy csík jelent meg néha.
Mod.: VirtualDub néha szokott pipa lenni, ha nem CBR-be van a hang, de amúgy, ha VBR-be van akkor figyelmeztet is, ha jól tudom...Én mindig átalakítom CBR-be, mert a DivxtoDVD is csak CBR-t kezel. VBR-nél már csúszik, mert a Bitrate-t nézi és nem az időt....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest