Hirdetés
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- One mobilszolgáltatások
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Az alábbi leírás alapján próbáltam bevirtualizálni a fizikai gépen futó win10 OS-emet, de elakadtam, és egyelőre guglival sem jutok előrébb.
- Search for Disk2VHD, a Microsoft tool to save your physical disk in the VHD format.
- Install VirtualBox in your MBP.
- Convert the VHD to VDI which is native to VirtualBox. See 8.24. VBoxManage clonemedium.
- Create a new VM as close to the original as possible. When prompted for a disk, choose the VDI you just created.A rendszert a disk2vhd tool-al kimentettem vhd formátumba (minden meghajtót, kivéve a data partíciót), majd a virtualbox média kezelőjén belül átkonvertáltam vdi formátumra. (Ez utóbbi lépés lehet, hogy kihagyható, hiszem a vbox kezeli a vhd-t, de biztos ami biztos, megtettem, mert a leírásban ott van.)
Ezt követően egy másik gépen próbáltam volna bebootolni a bevirtualizált OS-t, de nem talál bootolható partíciót. (FATAL: No bootable medium found!)
Ha ráeresztek win10 dvd-vel egy bootolási javítást, az segíthet, vagy itt más problémáról lehet szó, ami inkább a virtualbox partíciókezeléséhez köthető?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs