- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari #27 üzenetére
Ahol elmented,ott lesz(sava as);előjön egy ablak.Alul egy bombbal tudod a telepített codeceket előhívni.
-
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari #21 üzenetére
Nagyon nagyon rossz kodeket választottál,vagyis teljesen tömörítetlenül mnentetted el.Azért lett olyan nagy méret pár perc alatt.Dvix 5.1-vagy 6 legyen a gépeden.Inkább 6
-
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari #18 üzenetére
A másik kolléga által mondott is biztos jó;én úgy nem próbáltam.Ezt a módszert tudom,hogy működik.
-
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari #15 üzenetére
Azt én is tudom.
Tessék megerőltetni magad és próbáld ki,azt amit javasoltam.Rendicsek? -
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari #13 üzenetére
Ezt így,ahogyan leírtam?Mert ennek működnie kell,nem egy filmet csináltam ezzel a módszerrel.
-
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari #7 üzenetére
Akkor javasolhatok mást?
Vdub,vagy vdubmod,vagy nandub..mindegy.Az a lényeg,hogy el tudd menteni aviba a kész filmet;tehát legyen codec a gépen (dvix).
vdubhoz kell egy subtitler plug-in(google).De ez csak .ssa feliratokat kezel.---> kell egy program sub to ssa.Ne tévesszen meg,ez ismeri az srt-t is.Vdub indít.Nyisd meg az avit...kérdezni fog egy nagyon hosszút utána,válaszolj nemmel.Kérdés röviden:segítsen-e a vdub hogy a hang ne csússzon...vagy ilyesmi.NE segítsen,mert elrontja.Film betöltve.
Video--->filters menűpont.Itt tallózd ki(add hozzá) a subtitler plugint,amit letöltöttél,ez egy vdf fájl.Tölsd be,és válaszd ki.ekkor előjön egy pont,ahol oda kell adnod azt az ssa feliratot,amit már átkódoltál az srt-ből.Betöltve,hozzáadva,most file;save as...kiválasztod a kodecet és vársz.
Aztán ellenőrizd út közben hogy jó-e.Aviból a neroval is(vision express) tudsz dvd-t csinálni.Vagy tmpeg encoder mainconcept;itt beállíthatsz sokmindent.A végénél DVD és NE mpeg 2 legyen a kimenet.DVD authorral meg megcsinálod a gyers mpeg-ből a dvd-t és kírod vagy iso-t csinálasz belőle.
Remélem érthető voltam -
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari #5 üzenetére
[link]
Itt egy link,ez sokat segíthet.
Rá akarod égetni az avira a feliratot,vagy a dvd-re hozzátenni?Az utóbbi bonyolultabb.Sztem simán jó a ráégetés is. -
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari #3 üzenetére
Most mit is szeretnél csinálni pontosan?...mert nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest