Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz Peter668 #7470 üzenetére

    Azóta szereztem rövidebb sorkapcsot, átrendeztem a nullát is. Kicsit hosszúak a vezetékek, majd ha ráérek még megigazítom. Nem mertem levágni, mert még pár kanyar a csatorna miatt csak tegnap került bele, de hosszúak.
    Nem látszik lehet, de mindent felitratoztam. Sajnos csak szigszalag+alkoholos filc kombó. Kábeljelölő kis tételben a világon nincs, még cégtől sem tudtam kérni, ott sem használják (OK, van rajz, de akkor is biztosabb szerintem).
    A lakás főelosztó a folyosóra került, ca. 4m-re arrébb. A két piros is 230 V, mosogatógép és a kamra. Azok a kamra felé mennek, ne legyenek felcserélve a tűzhellyel (ezek 2,5 mm-esek). Más szín meg nem volt, itt kb. ennyi az oka.
    A Wagos doboz egész másik része a lakásnak, ott volt az a rágás. Itt csak sorkapocs van. De ez számít, vagy mi a jelentősége? :U Csak mert a hivatalos beszerelők után itt volt vegyesen minden is, régi csokit felhasználták, volt wago is egy marékkal...

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák