Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz
PROTRON #11065 üzenetére
Felénk ennek a kütyünek ideigkenes vételezési pont a neve. Amik az esetek nagytöbbségében, az épitketésig marad ott.
Démász szekrényeiben alul van egyben a mért elmenő és a méretlen bejövő. Tarifánként 1db földkábel (mikor éppen mit raknak oda, találkoztam már légkábellal is...) mehet a közös fogadóba.(persze volt mát, hogy én magam kötöttem be egy második földkábelt, azi az inverterig ment) Tehát ha az ideiglenes vételezési pont nem kell neki, akkor plomba bontással tudja azt kiköttetni és az új kábelt bekötni....
Értem én, hogy te racionálidan gondolkozol, meg a cégetek is úgy jár el. De felénk ez a módi amit leírtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest