- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
panoly
tag
Valóban a G80 és GX80 között ezek alapján nincs látványra nagy különbség.
Nálam itt egy kis sample, nyersen, hackelt cinelikeD-ben felvéve.
[link]Jobban megnézve két dolog ütközik ki:
- 4k és fhd közti különbség nagyon durva
- és igazából akkor kezdett el szétesni nagyon a kép, amikor elkezdtem hozzányúlni. Már egy alap kontraszt állítgatástól is úgy szétesett a kép, hogy öröm nézni.Az elmúlt időszakban is olvastam itt a fórumot és az a benyomásom lett, hogy cinelikeD-ben felvenni akár a Panával, akár a Mavic Airrel butaság? Jobban járnék másik profillal? (Utómunkában az expozíciót, fehéregyensúlyt igyekszem általában rendberakni, a kontrasztot szemre beállítani, majd egy LUT-ot szoktam néha rátenni: megkönnyítené az életem, ha elengedném a cinelike profilokat?)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Spórolós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest