- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tuninger #32822 üzenetére
Az Androidot jobb operációs rendszernek tartom, 14 év után jöttem át, de nem kizárt, hogy ha eljön megint a csere ideje, akkor a teljes piacon nézek körül és ha lesz számomra jobban tetsző Android deal, akkor visszaváltok.
A kamerát már elengedtem, engem irritál a túlerőltetett tone mapping, amit már egyre több gyártó a RAW-ban is alkalmaz. Persze lehet hagyományos RAW-t is lőni (third party appal), de ezeknek az 50, 100, 200 megapixeles szenzoroknak nem kifejezetten áll jól (de nekem a Lightroom is csak 12 megapixeles DNG-t csinál, hiába 48 megapixeles a szenzor, ott is van az adat, meg nem is, zajos is, meg moirés is, gyanítom fingja nincs, hogyan kéne ebből rendes kimenetet gyártania).
Az utolsó telefon amit szerettem a OnePlus 5-öm volt, békebeli régi 16 megapixeles szenzor, Quad Bayer fütyfürütty nélkül, nyilván a dinamika szűkös volt, meg zajos is a kimenet, de a highlight rolloff mesésen szép volt, Instagramra 1080p felbontásban tökéletes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Dark Souls sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest