Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
Két dolog, most, hogy ránéztem: az egyik, hogy remélem, valami normális szövegszerkesztőt használsz, Notepad++ vagy PsPad. A másik, hogy most kipróbáltam egy random srt-vel, annyi különbség, hogy én magyarról angolra fordítottam:
1
00:00:11,450 --> 00:00:13,600
Voltál már korábban pszichológusnál?
00: 00: 11,450 -> 00: 00: 13,600
Have you been to a psychologist before?
A translate beletett space-eket a kettőspontok után és a --> helyett csak -> látszódik. -
nemurea
aktív tag
Sziasztok!
Elolvastam a fórum utolsó pár oldalát, de ez a téma nem jött szembe, így hadd kérdezzem meg: van valami tippetek arra, hogyan tudnék a legegyszerűbben egy vállalható videólogót, intrót készíteni? Youtube videók elé kerülne, mondjuk 7-10 mp. Logót (képet) magát 2D-ben és némi nekiveselkedéssel 3D-ben is tudok szerkeszteni, de kéne valami "akció" vele, és fantáziám ehhez nem nagyon van. Videóprogi ajánlást találtam itt a fórumon, és meg is kell majd tanulnom a videók vágásához, de az intró készítésében nem biztos, hogy segítenek.
Szóval igazából ötlet, irány kellene. Pl. láttam a [renderforest] -et, ilyesmire gondoltam, de ha van más tipp, nagyon szívesen kipróbálom. Megnézem még a blender-hez a letölthető animációs fájlokat, de oda pl. napok kellenek, mire azon (ismét) kiismerem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest