- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SunMount3r #1165 üzenetére
"És persze úgy, hogy ne kelljen újra kódolni"
Próbáld ki a Corel Video Studio-t. Annak exportálásnál van olyan funkciója, hogy "Same as First Video Clip". Ez azt jelenti, hogy semmit nem kódol rajta, marad az eredeti fájltípus és minőség. Mindez akkor igaz, ha a vágáson kívül mást nem csinálsz vele. Ha áttűnést, feliratot stb. teszel bele, ott elengedhetetlen lesz a kódolás. (Elvileg csak ott kódol át, ahol konkrétan a változtatás van, de a gyakorlatban nem mindig így tapasztaltam.) Szóval ha csak egy vágást akarsz csinálni, akkor azt kódolás nélkül fogja megtenni.
-
energomatt
őstag
válasz
Avidemux lehet erre a legjobb. felratot, több hangsávot viszont nem kezel.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
SunMount3r #1167 üzenetére
Tudom hogy nincs átkódolás mert több gigás mp4et átszerkesztettem 1 perc alatt, ami kódolással lehetetlenség. A video minősége még sem lett eredeti szóval én sem értem miért vagy hogyan. xvidhez nincs tapasztalatom. Avit régen virtualdubbal nyomattam én is.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
[link]
Néha a minőség hagy kívánnivalót maga után. -
Srob
tag
válasz
SunMount3r #1147 üzenetére
A forrás anyagot BDifo-val ellenőrzöm ott szépen látszik a bitráta és összehasonlítom a kapott mkv-val, szerintem ez a tuti.[kép]
-
Atomantiii
addikt
válasz
SunMount3r #1147 üzenetére
Compressionnál válaszd a no...-val kezdődő lehetőséget. (fejből most nem emlékszem a teljes sorra)
Én így használom már régóta és nem piszkál bele az eredeti videóba, bár valószínűleg nincs nagy jelentősége mire állítod mert ha autón hagyod akkor sem vettem észre, hogy megváltoztatta volna.
-
Srob
tag
válasz
SunMount3r #1145 üzenetére
Szia!
Ha csak az adatfolyam méretét nézzük és összehasonlítjuk az eredetivel, azt kell mondanom, hogy nem nyúl bele. Próbáltam mind a három verziót és ugyan azt a méretet dobta. Viszont a Dolby Atmos hangból farag egy kicsit de azt is csekély mértékben. Szerintem maradhat automatically-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest