- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Hogyan lehetne átalakítani olyan tv-ből felvett ts fájlokat lehetőleg minőségromlás nélkül, aminél 4:3-as az anyag, de mégis széthúzzák 16:9-es képarányba? Tehát lehetne-e belőle 4:3-as képarányt csinálni valahogy?
-
Atomantiii
addikt
válasz
SunMount3r #1147 üzenetére
Compressionnál válaszd a no...-val kezdődő lehetőséget. (fejből most nem emlékszem a teljes sorra)
Én így használom már régóta és nem piszkál bele az eredeti videóba, bár valószínűleg nincs nagy jelentősége mire állítod mert ha autón hagyod akkor sem vettem észre, hogy megváltoztatta volna.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #991 üzenetére
Illetve mégsem jó az mkv toolnix-os kódolás, mert nem tudok utána beletekerni a videóba.
Most kipróbálom azzal amit te mutattál, csak ott meg úgy látom nem lehet kommentet írni a hangsáv mellé, ami megjelenik a választható hangsávok között, míg a 7-es verzióban lehet, de ott meg nem találok olyat, hogy copy-n maradjon a kódolás.
-
Atomantiii
addikt
-
Atomantiii
addikt
Mkv toolnixon kívül mivel lehetne még egy ts kiterjesztésű H264-es videóra másik hangsávot rátenni kódolás nélkül?
-
Atomantiii
addikt
Ha hibás a felvétel azon már túl sokat nem tudsz javítani. De esetleg megpróbálhatod a Videoredo-val is, igaz fizetős /de ha nagyon akarsz találsz rá megoldást/, de az már más téma.
-
Atomantiii
addikt
Tudtok a Tmpgenc Video Mastering Works-höz hasonló videoszerkesztő programot?
Az lenne a lényeg, hogy videókat szeretnék összehasonlítani képkockánként, hogy van-e bennük eltérés. Eddig a tmpgenc video mastering works tökéletes volt erre, mert tudtam vágni anélkül, hogy menteni kellett volna a videót és azonnal láttam, hogy van-e különbség a két videó között.
De viszont az utóbbi időben felvett H264 ts fájljaimat nem akarja megnyitni, mindig hibaüzenetet ad, hiába csinálok belőle mkv-t, mp4-et bármit nem akarja megnyitni és nem tudom miért.
Más csatornákról, illetve régebben felvett ugyanilyen fájlokat simán megnyitja és nem tudtam rájönni mi baja lehet ezekkel a fájlokkal.
-
Atomantiii
addikt
TS doctornál mi okozhat H264 Emulation prevention buffer overflow hibát?
-
Atomantiii
addikt
Videoredo tv suite programmal illesztenék össze dvd videó fájlokat egy darab mpg fájllá, de mpeg stream error: video ring buffer overflow hibát ír ki? Mit jelenthet?
-
Atomantiii
addikt
válasz
Core2duo6600 #654 üzenetére
Közben van ismét ts videóm de olyan verzió, hogy a feliratot maga a txt sáv tartalmazza de nem szokványos módon mint pl a magyar csatornákon és ott eddig működött a subtitle edit de itt sajnos nem.
A ts doctor látja, mint txt adat és nem külön feliratként mint más videóknál de vajon hogyan lehetne ezt kimenteni belőle?
A körülvágásra nincs ötletem újrakódolás nélkül.
-
Atomantiii
addikt
Van valakinek ötlete arra, hogyan lehetne egy ts kiterjesztésű fájlból kinyerni a dvb vagy teletext feliratot?
Mert ugye ha átalakítom mkv-ra az mkv toolnix-al akkor már leveszi róla a feliratot és nem tudom kinyerni mkvinfo GUI-val úgy, mint az mkv fájlokról.
-
Atomantiii
addikt
4:2:2 formátumú ts fájlt (H264 - MPEG4 - AVC) milyen programmal lehetne megvágni?
-
Atomantiii
addikt
Nem tudom jó helyen kérdezem-e, de van egy felirattal rendelkező felvételem ts formátumban. Kérdés, hogyan lehetne kinyerni belőle a feliratot helyesen időzítve?
Mivel lefordítanám magyarra ezért kellene a helyes időzítés, illetve utána lehetséges-e rákeverni valahogy a lefordított verziót vagy csak külön srt fájlként lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mini PC
- További aktív témák...
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest