- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
balazs1022 #1031 üzenetére
Nemtom, nekem okos 2015-ös. 2017-estől full reszetelte magát a gép. Szerintem a rendszert kéne újra telepítened vírus mentesen, mert így magaddal szúrsz ki és az időt, energiát pocsékolod. Semmilyen csoda progi ezen nem segít csak újabb szarok települnek fel.
A hang csúszáskor valami nem kerek, nálam Vegassal is volt. A rengetg ok közül egyik a kimeneti kodek amivel rendereled a videót, pl a népszerű x264 vfw libav-ban van egy kapcsoló, zero latency és akkor szinkronban marad. De a forrás is lehet egzotikus, meg a konvertálások... Olyannal is talákoztam, hogy okos verzióban volt hiba és mindenki arra panaszkodott, hogy maga a progi rossz, pedig csak náluk volt a selejtes példány. -
MrChris
nagyúr
válasz
balazs1022 #1029 üzenetére
A Premiereben lévő Warp stabilizer jó minőségű és a rollingot is hatékonyan csökkenti, használatához se kell pilótajogsi. Másodiknak a prodadMercali v2-t tenném és a NewBlueFX stabilizert.
Ingyenesek közül a Resolve szerkesztőben lévő, valamint a Virtualdub deshaker plugin.
Mindegyik croppol és előfordul hogy lágyítja az élességet, lévén az adott képkocka exponáláskor be is mozdulhatott. Sok jutubos videó van ahol összehasonlítják ezeket, én az elsőt ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest