- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sellerbuyer #663 üzenetére
Egyes esetekben nem kódol újra, de kép machináció esetén igen, de ha csak hangot vagy hasonlót babrál az ember akkor nem. Illetve kivágásnál sem.
Elvileg sima összeillesztést meg tud csinálni avidemux is, de akkor nem szabad mahinálni a képet, pl arány váltás. Sőt nálam még kevésbé is votl kényes, mint a vdub
De Elistvan-ra nyugodtan hallgathatsz
-
elistvan
őstag
válasz
sellerbuyer #666 üzenetére
ffmpeg? Itt van egy írás.
-
elistvan
őstag
válasz
sellerbuyer #661 üzenetére
Nem említetted milyen formátumban van a filmed.
Én így csinálnám:
Az anyagból kivenném, a 4:3-as és külön fájlba a 16:9-e jeleneteket külön külön fájlba aztán mpeg4 splitter/joiner programmal sorrendben behúznám, aztán összeraknám. Elvileg így minőségromlás nélkül megúsznád a dolgot. Az sszerakást szerintem egy virtualdubmod vagy egy nandub is megcsinálja (ezek ingyenesek)csak a video fülön a direct stream copy meg az audio fülön is ugyanezt be kell pipálni (ilyenkor sem a videot sem az audiosávot nem kódolja újra, hanem összeilleszti a behúzott fileokat.)
Viszont nekem is akadt egy problémám. Egy összerakott gyári dvd-n (külföldihez adtam hangot, feliratot pluszba és a menün is módosítottam, beletettem a magyar gombokat) sehogy sem akarnak működik a fejezetek. Újra kéne programozni őket dvdremake pro-val próbáltam, de befagy mikor kitörlöm az eredeti chapter infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest