Hirdetés
Aktív témák
-
Elek
csendes tag
Nem lehet, hogy a venti vhol zavarja a procit? Ez csak kósza ötlet, magam sem hiszem.
-
Az az érdekes, hogy ablakban futtatva viszont nem hibázik az LFS sem.:)
-
LukE
veterán
Csak a ventit cserélted? Az eredeti borda van rajta? Mert ha igen, akkor próbáld meg leszedni a bordát, csiszold meg(a magot is), és próbáld meg úgy. Leszedtem a saját MSI kártyámról, kb. fél cm2 területen nem is volt szilikon, a mag körüli szürkés trutyi meg szabályosan eltertotta a bordát a magtól.
Ja, föltetted a kérdést régebben is, csak nem jutott eszembe:(
Egyszer rendesen felhúzás mit takar? -
Na ugye írtam, hogy kicseréltem a ge4 ventijét. A kártya megvétele óta időnként dobott egy hibás framet, de nem volt feltűnő, és így utólag betudtam a venti szarságának. Most, hogy kicseréltem a ventit, a Live For Speed csak úgy szórja (4-5 mp-ként) a hibás kockát (villanás). A kártya régen meleg volt (az egész), most szobahőmérsékletű, csak a mag mögötti 1 négyzetcenti meleg rendesen. 3DMark alatt semmit sem hibázik.
Egyszer felhúztam rendesen, az tény.
Van tipp?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming VG249QL3A
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Bialetti kézi kávéőrlő
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest