- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Aktív témák
-
deedee
őstag
nálam a hatosban így müxik:a patch-fájlt bemásolom a ulead könyvtárába és ott futtatom.ezután látszólag semmi sem történik de a 30-napos időkorlátnak annyi.amikor a pecs-et elindítom és minden oké,akkor egyszerüen bezárom a progit,semmi ''ok ''vagy más hasonló visszaigazolást nem ad.
nekem ez van:patch by adyani -
deedee
őstag
svcd-ben is írhatsz ki aviból,és késöbb ha veszel dvd-t akkor le tudod majd játszani az anyagot.nem kell egy egyszerü házivideó barátoknak vagy ismerősöknek való megmutatásánál beindítani a számítógépet,hangfalakat,tv-t/ha rá van kötve a pc-re/stb.simán benyomod a lemezt a dvd-be aztán kész.amúgy az svcd is tud nagyon jó képminőséget adni még egy 72 centis tv-n is.persze vehetsz divx-et lejátszó dvd-t is bár az a technika még nem igazán kiforrt,sőt lehet ,hogy ki sem fog forrni mert leállnak a gyártásával./a pletyka szerint/persze divix majdnem fele az svcd-nek,a megabájtokat tekintve.
-
deedee
őstag
lehagytál,nekem csak nyóóócvan giga lapul a ház mélyén.
a videószerkesztő progiknál/általában/vannak standard/vcd,svcd,avagy mpeg1,mpeg2 stb/ és a custom/szabad amit akarsz:nagyon nyers fordítás/ felbontási beállítások.szerintem próbáld ki a ulead studio 6-os verzióját,ingyenes demót sok ujsághoz mellékeltek anno,ráadásul a demó mindent tud,csak időkorlátos./nekem szerencsére patc-elt,vagy mi.pecs...pacs...szóval feltört verzió, na!/
az általad felsorolt progikat nem ismerem,de van még pl.:dvd movi faktory,power director,stb,szóval rengeteg. általában a demókat is jól lehet alkalmazni.szerintem ki kell próbálni minél többet és ami beválik,annak kell megvenni az eredeti verzióját,ha van rá sok-sok lóvé.bár nekem,mint ahogy már fentebb írtam a ulead-nak a feltört demója van és házi dvd-ket csinálok vele komplett menüvel,felitatokkal,effektekkel stb.ennél több egy sima otthoni felhasználónak felesleges.ja és lehet más zenét,hangot is hozzákeverni az eredeti házivideóhoz.
és ezzel a uleaddal a bevitt anyag akár szinte teljes minőségében is megmarad.ha dvd-be dolgozod át a házivideót/digitális kameráról beszélek/ akkor a bitrátát egészen 6000kbit/sec-re is tudod állítani és az már nem olyan rossz!!!ugye??
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
mindenképpen 25frame/src-el dolgozz mert az a pal szabvány és később nem érhetnek kínos meglepetések lejátszásnál ,bár sok tv kompatibilis mindkét szabvánnyal,de az asztali dvdk-k már nem minden esetben.másrészt egxszerübb végig egyféle beállítást alkalmazni ,mert akkor nem keveredsz bele az ide-oda konvertálásoknál a dologba./szerintem/
ez elérési útvonal és a felvitt anyag munkakönyvtára ott van ahol te akarod,bármelyik partición.ez nem befolyásol semmit a minőségen.
általában avi-ban szokás felvinni a gépre az anyagot ,mert azt bármibe lehet utána átkonvertálni.tuner vagy firewire kártyától függően max 600*800-as felbontást kell beállítani.több felesleges mert akkor 120 gigás winyó kell ,akkora helyet fog elfoglalni az anyag.nálam a kameráról felvitt 1 óra 22 gb.és akkor még nem is dolgoztam rajta:szerkesztés,vágás,effektek,feliratok úsztatások ,stb.
én nem szeretem a movimakert,mert egy sima videoszerkesztő progi,amikkel televannak a pc-s újságok,jobban dolgoznak és többet tudnak./szerintem/bár azok többnyire demó verziók,de amire neked szükséged lehet,azt tudják.ha meg profin akarsz dolgozni,akkor meg irány egy szaküzlet és 10 ezertöl fölfelé már vehetsz cuccost.nekem a ulead studio 6.0 vált be/van már újabb verziója is de még egyenlőre ezzel is jól elvagyok/ -
deedee
őstag
én jvc digitális kamerát használok ''fájörvájör''/vagy mi a szösz/ kártyával és ulead studio 6-os videoszerkesztő progit.a progival rögtön mpeg1,mpeg2,avi stb formában lehet rögzíteni az anyagot.utána még átlehet vele bármibe dolgozni/dvd,svcd stb/ és ki is lehet írni vele akár dvd-re is.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest