Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
deedee
őstag
mindenképpen 25frame/src-el dolgozz mert az a pal szabvány és később nem érhetnek kínos meglepetések lejátszásnál ,bár sok tv kompatibilis mindkét szabvánnyal,de az asztali dvdk-k már nem minden esetben.másrészt egxszerübb végig egyféle beállítást alkalmazni ,mert akkor nem keveredsz bele az ide-oda konvertálásoknál a dologba./szerintem/
ez elérési útvonal és a felvitt anyag munkakönyvtára ott van ahol te akarod,bármelyik partición.ez nem befolyásol semmit a minőségen.
általában avi-ban szokás felvinni a gépre az anyagot ,mert azt bármibe lehet utána átkonvertálni.tuner vagy firewire kártyától függően max 600*800-as felbontást kell beállítani.több felesleges mert akkor 120 gigás winyó kell ,akkora helyet fog elfoglalni az anyag.nálam a kameráról felvitt 1 óra 22 gb.és akkor még nem is dolgoztam rajta:szerkesztés,vágás,effektek,feliratok úsztatások ,stb.
én nem szeretem a movimakert,mert egy sima videoszerkesztő progi,amikkel televannak a pc-s újságok,jobban dolgoznak és többet tudnak./szerintem/bár azok többnyire demó verziók,de amire neked szükséged lehet,azt tudják.ha meg profin akarsz dolgozni,akkor meg irány egy szaküzlet és 10 ezertöl fölfelé már vehetsz cuccost.nekem a ulead studio 6.0 vált be/van már újabb verziója is de még egyenlőre ezzel is jól elvagyok/
Aktív témák
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Slim lemezes 2027 szeptemberig garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest