Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Értem. IGen, az svcd előnye ez, viszont nekem az is jó, ha számítógépről teszem a tv-re. Nem tudom, ugyanis, mikor veszünk majd asztali dvd-t, és úgyis mindig megy a gép... :)) Viszont majd külföldi barátoknak akarok küldeni egy cd-t, akkor azt svcd formátumba fogom rakni, ha azt minden dvd olvasó látja.
-
DrSoul
őstag
Kösz a választ!
Nekem a kamerával a CD-n a következők vannak: ArcSoft Photoimpression 3.0, Panoramam Maker 3.0 és PhotoMontage 2000.
Majd talán ezeket is kipróbálok, bár van valahol újságos CD-m is, ott is biztos lesz valami. Amúgy a vinyó, amire viszem az anyagot, az 120Gb-os... :DDD
De nincs valami olyasmi, hogy az XP egyszerre csak 4GB-ot tud felvinni? Valahol hallottam valami ilyesmit, de lehet, hogy valalmivel kutyulom... :))
Amúgy a MovieMakerrel nem lehetett kiválasztani a felbontást: ha rámentem, hogy AVI, akkor automatikusan kiírta, hogy 756xvalamennyi, most nem emlékszem, gondolom 500valamennyi.
Ezek szerint más progikkal be lehet állítani a pontos felbontást? -
DrSoul
őstag
Igen, köszönöm, most tudom, hogy te hogy csinálod :DD
De én továbbra is kérdezem, hogy digi kártya nélkül (nekem a firewire kábel az Audigy-ba megy) mik a lépések. És nem csináltam-e rosszat, tehát átállítottam mindent, ami a file mentését érintett: a Temp könyvtárból a nagy vinyón inkább adtam neki egy új mappát, a végleges file-t is ide menti, ill. az elérési út is ez. Csak azért, mert default minden egyes paraméter más volt (tehát más elérési út, más hely a kész file-nak, más hely az ideiglenesnek...).
És kérdésem, hogy az avi formátumnál van-e jobb, és normális-e, hogy nem olyan szép... de kicsit feljebb ott vannak a kérdéseim :))
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Samsung Galaxy S10 - 128GB Fekete
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest