Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PELLE
tag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
A hangya egész nyáron szorgalmasan gyűjtögetett, a tücsök pedig csak henyélt és muzsikált. Aztán jött a tél. Hideg volt, fújt a szél, és gyakran esett a hó is.
...de a tücsök elment melegebb éghajlatra és ott is henyélt meg muzsikált. -
PELLE
tag
-
PELLE
tag
Egy sport kabrió, áll a piros lámpánál. Egy hajléktalan odalép a kocsi mellé, és ezt mondja a sofőrnek:
- Uram! Legalább mi fedél nélküliek tartsunk össze... -
PELLE
tag
Partyarcok
Annyira kocka volt a buli, hogy az informatikusok a szimmetrikus kulcsú algoritmus blokkok tömörítési rátájának sikeres kódolásáról szóló dumákkal szedték fel a csajokat.
(DR.YES) -
PELLE
tag
2 skót turista a svájci Alpokban túrázik. Egyszer csak mindketten becsúsznak egy mély gödörbe. Néhány óra múlva egy mentőcsoport érkezik a helyszínre. A csoportvezető odakiált nekik:
– Maguk azok a skót kirándulók, akik pár órája eltűntek?
– Igen, azok vagyunk!
– Nos, mi a Vöröskereszt Segélyszolgálattól jöttünk.
– Hát akkor menjenek csak nyugodtan tovább, mert mi nem adományozunk! -
PELLE
tag
Odesszából:
– Róza néni, Abramcsik otthon van?
– Romacska, ő most eszik. Te is ennél, ugye?
– Igen.
– Akkor addig menj haza, és te is egyél! -
PELLE
tag
Ennek az autónak a hátsó ülésén csak Boleyn Anna férne el.
(Top Gear) -
PELLE
tag
válasz
rozsomak96
üzenetére
Két óvodás beszélget.
-Az én apukám nagyon jó apuka.
-Tudom.Tavaly még az én apukám volt. -
PELLE
tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Minden telefonszám "555"-tel kezdődik.
Ez a hivatalos megállapodás a filmesek és a telefontársaságok között a bonyodalmak elkerülésére,Csak a filmes telefonszámok kezdődnek 555-el.
-
PELLE
tag
Az öreg székely fohászkodik az Úrhoz:
- Én Istenem, jó Istenem, én olyan nagyon szeretem az asszonyt, hogy arra kérlek, sose fájjon neki, fájjon inkább nekem, sose sírjon életében, sírjak inkább én, sose legyen özvegy, legyek inkább én!
-
PELLE
tag
A férjek gyöngye sorozatból:
-Mivel szeretnél foglalkozni?
-Nagyon szeretem az állatokat.
-Állatorvos?
-Én a kutyasétáltatásra gondoltam. -
PELLE
tag
Versenyt hirdetnek a világ elit alakulatai között: Egy tevét kell megtalálni, mélyen a sivatagban. Összegyűlnek a harcosok, elsőnek elindul az amerikai csapat. Eltelik 15 perc, hozzák a tevét.
A következő a francia csapat, 23 perc alatt előkerítik az állatot.
Most az oroszokon a sor: Elindul a csapat, 5 perc múlva hoznak egy kékre-zöldre vert elefántot. A többiek méltatlankodni kezdenek:
- Srácok, ez nem teve, ez egy elefánt!
Mire az elefánt:
- TEVE VAGYOK!!! TEVE VAGYOK!!! -
PELLE
tag
Panda tüsszent.

http://www.youtube.com/watch?v=xAtgQzLGySY&NR=1
-
PELLE
tag
Fizika vizsga
Az alábbi történet a Koppenhágai Egyetemen esett meg, egy fizika vizsgán:
- A kérdés így hangzott: "Írja le, hogyan mérhető meg egy felhőkarcoló magassága egy barométer segítségével!"
- Az egyik hallgató válasza:
"Fogsz egy hosszú kötelet, rákötöd a barométer tetejére, majd a barométert lelógatod a földig. A kötél hosszúságának és a barométer magasságának összege megegyezik a felhőkarcoló magasságával."
Ez az eredeti magyarázat azonban a vizsgáztatót meglehetősen feldühítette, így a vizsga nem sikerült. A diák azonban nem hagyta magát, mivel szerinte a válasza abszolút helyes volt. Az egyetem vezetősége így kijelölt egy független bírát, aki megállapította, hogy bár a válasz helyes volt, ám semmiféle fizikai ismeretet nem tükrözött. A probléma megoldására behívatta magához a hallgatót, és hat percet adott neki arra, hogy szóban bebizonyítsa, a fizikai alapismeretek birtokában van.
A diák öt percig szótlanul ült, a homlokát ráncolva gondolkodott. A vizsgabiztos figyelmeztette, hogy vészesen fogy az idő. A diák ekkor megszólalt, és megjegyezte, hogy annyiféle magyarázatot tud, hogy nem tudja kiválasztani, melyiket is adja elő. A biztos nógatására aztán belekezdett:
- Nos, az első ötletem az, hogy megfogjuk a barométert, felmegyünk a felhőkarcoló tetejére, és ledobjuk onnan. Mérjük a földet éréséig eltelt időt, majd a kérdéses magasságot kiszámítjuk a "H = 0.5g x t négyzet" képlettel. Viszont ez a módszer nem túl szerencsés a barométer szempontjából.
- Vagy pedig abban az esetben, ha süt a nap, megmérhetjük a barométer magasságát, és az árnyékát. Ezután megmérjük a felhőkarcoló árnyékának hosszát, és aránypárok segítségével kiszámíthatjuk a magasságát is.
- De ha nagyon tudományosak akarunk lenni, akor egy rövid zsinórt kötve a barométerre, ingaként használhatjuk azt. A földön és a tetőn megmérve a gravitációs erőt, a "T = 2 pi * négyzetgyök(1 / g)" képlettel kiszámíthatjuk a kért magasság értékét.
- Vagy, ha esetleg a felhőkarcoló rendelkezik tűzlétrával, akkor megmérhetjük, hogy az a barométer hosszánál hányszor magasabb, majd a barométert megmérve egyszerű szorzással megkapjuk a kívánt eredményt.
- De ha Ön az unalmas, bevett módszerre kíváncsi, akkor a barométert a légnyomás mérésére használva, a földön és a tetőn mérhető nyomás különbözetéből is megállapítható a felhőkarcoló magassága. Egy millibar légnyomás különbség egy láb magasságnak felel meg.
Tudja, itt az egyetemen mindig arra buzdítanak bennünket, hogy próbáljunk eredeti módszereket kidolgozni, ezért kétségtelenül a legjobb módszer a felhőkarcoló magasságának megállapítására az, ha a hónunk alá csapjuk a barométert, bekopogunk a portáshoz, és azt mondjuk neki: "Ha megmondod, milyen magas ez az épület, neked adom ezt a szép új barométert!"
(A történet csattanója, hogy ezt a renitens diákot Niels Bohr-nak hívták, és ő a mai napig az egyetlen fizikai Nobel-díjas dán fizikus.) -
PELLE
tag
- Jean, hozzon nekem lovat, nyilat, szüttyőt, parittyát!
- Miért, uram?
- Álmos vagyok. -
PELLE
tag
A smucig Ádám
Azután, hogy az Isten megteremtette Ádámot, ott állt szegény az Éden kert közepén, teljesen magányosan. Persze, nagyon szomorkodott, hogy egyedül volt, igy hát az Isten leszállt hozzá.
-Ádám, - mondta az Isten. - Van egy kiváló tervem, hogy hogyan tehetnélek boldoggá. Társaságot adok neked, valakit, aki minden vágyad ki fogja elégíteni. Valakit, aki hűséges lesz hozzád, szeretni fog és szót is fog fogadni neked. Valakit, aki az életed végéig boldoggá fog tenni.
Ádám szóhoz sem jutott.
-Hát ez igazán nagyon jól hangzik! válaszolta.
-Nos, mondta az Isten, ez nincs ingyen. Ez a valaki annyira különleges, hogy a karodba és a lábadba fog kerülni.
-Ez eléggé drágának tűnik. mondta Ádám. Mond csak Isten, mit kaphatok egy bordáért? -
PELLE
tag
A kommunizmus 7 csodája:
1. Mindenkinek volt munkája.
2. Bár mindenkinek volt munkája, senki sem csinált semmit.
3. Bár senki sem csinált semmit, a tervet 100% fölött teljesítették.
4. Bár a tervet 100% fölött teljesítették, mégsem lehetett semmit kapni.
5. Bár nem lehetett semmit kapni, mindenkinek megvolt mindene.
6. Bár mindenkinek megvolt mindene, mégis mindenki lopott.
7. Bár mindenki lopott, mégsem hiányzott soha semmi. -
PELLE
tag
-Oszt, hun a nyertes reskontó,Nyilas?-mondta Pósalaki bácsi
-Nézze,ezzel a nyilasozással kissé túldimenzionálja a problémát. -
PELLE
tag
A házak falára puskát rajzoltam.Az egyetlen forradalmár vagyok a városban.
-
PELLE
tag
Stirlitz a dolgozószobájában üldögél, miközben Berlint bombázzák, és a bombák elég közel potyognak.
- Mégiscsak le kéne menni az óvóhelyre - gondolta Stirlitz.
- Most már késő! - gondolta a bomba. -
PELLE
tag
-Anyu,kérek még kakaót
-Szolgáld ki magadat
-Minek az ilyennek gyerek?Kedves Isten!
Hittanórán mesélték,hogy mit csinálsz. Ki végzi a munkád, amikor szabadságra mész?
Bill
Kedves Isten!
A jelmezbálon ördögnek fogok öltözni. Nem baj?
Marine
Kedves Isten!
Tényleg láthatatlan vagy, vagy ez csak egy trükk?
Kedves Isten!
Ilyennek tervezted a zsiráfot, vagy csak véletlenül alakult így?
Norma
Kedves Isten!
Elmentem egy esküvőre, és csókolóztak a templomban. Ez O.K.?
Neil
Kedves Isten!
Nekem a Miatyánk a kedvencem. Egybol megírtad, vagy sokat kellett törnöd a fejed?Ha én írok valamit, mindig újra kell írnom.
Lois
Kedves Isten!
Coe atya a barátod, vagy csak üzleti kapcsolatotok van?
Donny
Kedves Isten!
Köszönöm a kistestvért, de én egy kiskutyáért imádkoztam.
Joyce
Kedves Isten!
Hogyhogy az utóbbi időben nem találtál fel egy új állatot se? Csak a régiek vannak.
Johny
Kedves Isten!
Kérlek, tegyél még egy ünnepet Karácsony és Húsvét közé!
Ginny
Kedves Isten!
A nyaralás alatt végig esett. Apa nagyon mérges volt, és olyan dolgokat mondott Rólad,
amit nem szabad. Remélem, nem fogod bántani.
A barátod (nem mondom meg ki vagyok)
Kedves Isten!
Kérlek küldj nekem egy pónilovat. Eddig még sose kértem semmit. Utánanézhetsz.
Bruce
Kedves Isten úr!
Jobb lenne, ha az emberek nem jönnének szét olyan könnyen. Jobb lenne, ha az emberek nem jönnének szét olyan könnyen.
Janet
Kedves Isten!
Ha nekem adod Aladdin lámpáját, bármit Neked adok, amit csak akarsz,
kivéve a pénzem és a sakk-készletem.
Kedves Isten!
Lehet, hogy Káin és Ábel nem ölte volna meg egymást annyira, ha külön szobájuk lett volna.
Nálunk ez működik a bátyámmal.
Larry
Kedves Isten!
Lefogadom, hogy nagyon nehéz neked mindenkit szeretni az egész világon. Mi csak négyen vagyunk a családban, és mégse megy.
Kedves Isten!
A bátyám elmondta, hogy hogyan születünk. Nem hangzik valami jól.
Marsha
Kedves Isten!
Ha vasárnap figyelsz a templomban, megmutatom az új cipőmet.
Mickey
Kedves Isten!
Azt tanultuk, hogy Edison csinálta a fényt. De a hittanórán azt mondták, hogy Te csináltad.
Biztos vagyok benne, hogy ellopta az ötleted.
Donna
Kedves Isten!
Nem gondoltam, hogy a narancssárga megy a lilával, amíg kedden nem láttam a naplementét, amit Te készítettél. Klassz volt. -
PELLE
tag
Tudom régi,de volt már?
- Hová mész Pistike?
- Megyek a cseresznyefára cseresznyét szedni!
- De hát január van Pistike!
- Tudom... sál,sapka! -
PELLE
tag
- Doktor úr, valami nagyon ketyeg idebent, mióta bevettem az új altatót, amit ajánlott.
- És hogy vette be?
- Ahogy mondta, lefekvés előtt, egy órával.köszi <NewL>

-
PELLE
tag
- Hányasra vizsgáztál?
- Kettesre.
- Miből?
- Kegyelemből. -
PELLE
tag
Fizika érettségi:
- Tanár: Foglaljon helyet. Mondjuk, hogy maga utazik a vonaton, és nagyon melege van. Mit tesz?
- Diák: Lehúzom az ablakot.
- Tanár: Nagyon jó. A vonat 130 km/h sebességgel halad É-ÉK irányban. Odakint 25 km/h DK-i szél fúj. A lehúzott ablakon egy 250 mm * 900 mm-es rés van, ezen áramlik be a levegő. A fülke térfogata 6,3 köbméter. Mennyi idő alatt cserélődik ki a fülkében teljesen a levegő?
A diák hozzá sem tud szólni, úgyhogy kivágják. Odakint elmeséli a többieknek, hogy mi történt bent. Bemegy a következő delikvens:
- Tanár: Foglaljon helyet. Utazik a vonaton, és nagyon melege van. Mit tesz?
- Diák: Leveszem a pulóverem.
- Tanár: De nagyon meleg van. Mit tesz?
- Diák: Leveszem az ingem is.
- Tanár: Ne őrjítsen meg, 38 fok van és 85%-os a páratartalom!
- Diák: Akkor leveszem a gatyámat is.
- Tanár: De hát nem látja, hogy a fülke teljesen tele van buzikkal?
- Diák: Nem bánom, de ha egy vagonnyi buzi megerőszakol, AKKOR SEM NYITOM KI AZ ABLAKOT!!! -
PELLE
tag
- Figyelnek! - gondolta Stirlitz...
- Fizess! - gondolta a kocsmáros... -
PELLE
tag
Megy Stirlitz éjjel az utcán. Egyszer csak meglát a távolban két fénylő pontot.
- Egy kamion - gondolta Stirlitz.
- Kamion az anyád - gondolta a bagoly. -
PELLE
tag
Stirlitz megdöbbenve konstatálja, hogy irodájából eltűnt a vodkás üveg, a kozák sapka, meg a harmonikája.
Egyszer csak harmonikaszóra lesz figyelmes.
Végigoson a folyosón, majd berúgja az ajtót, és értetlenül mered a láthatóan részeg, kozáksapkában harmonikázó Müllerre, aki így szól:
"Mi van Makszimovics, asszed csak neked van honvágyad?" -
PELLE
tag
Milyenek a finnek?
+15°C:
- Spanyolországban az emberek téli kabátot és kesztyűt húznak.
- A Finnek kifekszenek napozni.
+10°C:
- A Franciák hiábavalóan próbálják bekapcsolni a központi fűtést.
- A Finnek virágokat ültetnek a kertben.
+5°C:
- Az Olasz kocsik nem indulnak.
- A Finnek még kabriókat használnak.
0°C:
- Megfagy a desztillált víz.
- A Vantaa folyó vize kicsit sűrűbbé válik.
-5°C:
- A Californiaiak a fagyhalál küszöbén állnak.
- A Finnek még egy utolsó roston sütést rendeznek a szabadban a tél beállta előtt.
-10°C:
- A Britek fűteni kezdenek.
- A Finnek hosszú ujjú pólót vesznek.
-20°C:
- Az Ausztrálok elmenekülnek Mallorcáról.
- A Finnek Szentiván éjjét ünneplik. Beköszönt az ősz.
-30°C:
- A Görögök halálra fagynak, és eltűnnek a Földről.
- A Finnek elkezdenek házon belül mosni.
-40°C:
- Párizs összeroppan a hideg súlya alatt.
- A Finnek sorban állnak a Hot Dogos standok előtt.
-50°C:
- A jegesmedvéket kimenekítik az Északi Sarkról.
- A Finn hadsereg elhalasztja a téli túlélő gyakorlatát a gyenge időjárásra hivatkozva.
-60°C:
- Korvatunturi (A Télapó otthona) befagy.
- A Finnek kivesznek egy filmet, és otthon maradnak.
-70°C:
- A pót-Télapó délre költözik.
- A Finnek kicsit idegesek lesznek, mert a Koskenkorva vodkájukat már nem tárolhatják a szabadban. A Finn hadsereg megkezdi a túlélő gyakorlatot.
-183°C:
- Az ételben található mikróbák elpusztulnak.
- A Finn tehenek a gazdájuk hideg kezeire panaszkodnak.
-273°C:
- Minden atom alapú molekula mozgása leáll.
- A Finnek csak ennyit mondanak: "Basszameg, de hideg van ma odakint."
-300°C:
- Befagy a Pokol.
- A Finnek megnyerik az Euroviziós táncdal fesztivált... -
PELLE
tag
Stirlitz megitatta a macskát benzinnel. A macska ment két métert, és összeesett.
- Kifogyott a benzin - gondolta Stirlitz -
PELLE
tag
Horgász véletlenül ottfelejti a halat, amit fogott, a buszban, az ülés alatt. Pár nap múlva megjelent egy hirdetés a helyi újságban:
"Aki a buszban felejtett egy zacskó halat, az szíveskedjék befáradni a garázsba, és elviheti a buszt." -
PELLE
tag
Táblához szólítja a tanító a viccbeli Mórickát, és azt kérdezi tőle: – Ha 120 kilogramm búza kell egy hold vetéshez, és egy mázsa búza 26 korona, akkor hét és fél holdhoz mennyibe kerül a vetőmag?
– Nagyobb szemű búzából elég 80 kilogramm is, és én tudok 23 koronáért is búzát. Mivel a tanító úrnak csak két hold illetményföldje van, 32 és fél koronából megússza az egészet. -
PELLE
tag
Stirlitz megy az erdőben, és egyszer csak megreccsen mellett egy ág.
"Legközelebb hozok magammal egy puskát"-gondolja stirlitz.
"Legközelebb???"-gondolja a medve. -
PELLE
tag
A német szerveknél faji tisztasági intelligenciatesztet dolgoznak ki.
Bizottság: Mondjon egy kétjegyű számot!
Első jelölt: 67.
Bizottság: Na és miért pont 67? Miért nem 76?
Első jelölt: Nem! 67!
Bizottság feljegyzi: "erős, árja jellem".Jön a második jelölt.
Második jelölt: 53.
Bizottság: Na és miért pont 53? Miért nem 35?
Második jelölt: Hát, lehetne éppen 35 is.
Bizottság feljegyzi: "árjához közeli jellem".Jön a harmadik jelölt, Stirlitz.
Stirlitz: 44.
Bizottság: Na és miért pont 44? Miért nem... Na, Stirlitz, elég volt ezekből a hülye zsidó trükkökből! -
PELLE
tag
Lőwinger Sámuel és felesége a 40.házassági évfordulójukon egy ausztráliai útra fizetnek be.Amint éppen az Indiai-óceán felett repülnek,a kapitány bejelenti,hogy motorhiba miatt kényszerleszállást kell végrehajtaniuk.Szerencse a szerencsétlenségben,hogy a közelben van egy lakatlan sziget és így túlélik a kényszerleszállást,de nagy az esélye annak,hogy a sziget félreeső mivolta miatt az életük hátralevő részét mindenkinek itt kell leélnie.A szerencsés földetérés után a még mindig remegő Lőwinger Sámuel megkérdezi a feleségét:
-Mond,drágám,befizetted a zsinagógának a szokásos évi adományunkat?
-Húúú,most hogy mondod,elfelejtettem az utazás előtti nagy izgalomban.
-És befizetted a zsidó oktatási alapítványnak a szokásos évi adományunkat?
-Azt is elfelejtettem.De miért kérdezed?Hiszen életünk végéig sohasem kerülünk haza.
-Dehogynem.Ők megtalálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest