Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
Aktív témák
-
Som@
őstag
Problémák a Mickeysoft Fritőz CE 2.0 FE (Fifth Edition) Op. rendszerrel
A munkából hazafele menet kedvet kaptam egy adag hasábburgonyára. Ezért vettem egy nagy csomag fagyasztott hasábburgonyát. Előre örültem a finom vacsorának. Az elkészítése nagyon egyszerűnek igérkezett - A fritőzünk a legújabb MICKEYSOFT FRITŐZ CE 2.0 FE operációs rendszerrel van felszerelve. A sors azonban másképp akarta.
Mikor hazaértem a csomagot letettem az asztalra és bekapcsoltam a fritőzt. Nem egészen három perc és két restart után (ugye ismerik ezt a klasszikus hármasfogást Ctrl-Alt-Hasábburgonya) a menüből már ki is választottam ''Hasábburgonya''. Sajnos elfelejtettem megszakítani a kapcsolatot a fritőz és a Mickeysoft Kitchenet között. A fritőz kapcsolatot teremtett a hűtőszekrénnyel és hibaüzenetet küldött: ''Bisztos, hogy hasábburgonyát akar készíteni, mikor a hűtőben nincs hasábburgonya?'', és felkínálta a ''Nem'' és a ''Storno'' nyomógombokat. Megadva magam a sorsomnak a hasáburgonyát elhelyeztem a hűtőben, becsutam az ajtót, vártam öt másodpercet míg villogni kezdett a zöld kontrolégő mely szignalizálja, hogy a hűtőszekrény adarbázisa aktualizálódott és kivettem a hasábburgonyát.
A következő restart után a fritőz már nem akadékoskodott. A képernyőn megjelent az jól ismert ''Fritőz Varázsló''. Igaz közvetlen a szavatossági idő lejárta után elromlot a beépített mérleg és utána a scanner is elhúzott az örök vadászmezőkre. Így még a következő plussz lépésekre volt szükség: ''Rajzolja be a hasábburgony tipikus alakját'', Adja meg a hasábburgonya mennyiségét(darab), Adja meg a leghosszabb és a legrövidebb hasáb hosszát''. De erre már el voltam készülve. A szemmértékem nagyon jó és egyedül a családban egész jól rajzolok. Így eddig csak kétszer fordult elő, hogy félig nyers vagy megégett hasábburgonyát készítettem.
Sokkal jobban aggódtam a hírhedt ''olaj adatbázis'' miatt. A feleségemet ugyan rászoktattam, hogy a szerinte túl drága ''Mickeysoft Kitchen 2000 compatible'', jelzésű olajat vásároljon, de az ember soha nem tudhatja. Ép tegnap láttam a kamrában Lukany jelzésű üveget és nem voltam benne bisztos, hogy nem e valamilyen noname verzió. Sajnos az aggodalmam beigazolódott. A képernyőn megjelent a ''Nem várt hiba az olaj detektálása során. Kérem aktualizálja a vezérlők listáját és insítsa újra a varázslót.'' üzenet. Még szerencse, hogy az olaj új csomagolásban volt, mivel a kupakban szokott lenni a beépített mikrocsip a vezérlővel. Sajnos a kupakot már bedobtam a fiókba. Mivel modern háztartás vagyunk a fiókban rengeteg kupak volt. Tíz perc után mikor már kb. két tucat kupakot (Sörös, ásványvizes, szörpös stb) a fritőz érzékelőjére helyeztem teljesen elvesztettem a reményemet. Igaz az egyik ásványvizes kupakot a MICKEYSOFT FRITŐZ CE 2.0 FE kompatibilisnak ismerte el a növényi olajokkal, de a tavalyi tapasztalatok alapján az ecetes csirkemellel már nem bízom a fritőz detektáló képességében. Ezárt kikapcsoltam a fritőzt és éhesen kentem magamnak jól bevált zsíros kenyeret. A közönséges házizsírt, identifikációs csip nélkül a szüleimtől kaptuk és az öreg elavult kést még szerencsére nem dobtuk ki. Bár mikor a zsírt vettem ki a hűtőből az ajtaján megjelent egy reklám egy moder kenyérszeletelőre mely kompatibilis a Mickeysoft Kitchen 2000 készlettel. Állítólag a kenyérszeletelésen kívól tud diófából bölcsőt faragni.....
Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest