Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• andriscs

aktív tag

válasz Ghoost #48 üzenetére

Hi!

Csak most olvastam újra a topicot, mert PH! elfelejtett egy ideje értesítéseket küldeni. Szóval nekem szervízben azt mondták, hogy azért csinált ilyenekt a kari, mert túlmelegszik a RAM rajta. Ezért garanciálisan kicseréltettem. Addig, míg a csere lezajlik, egy GF 2 MX400 karit kértem kölcsön, és 45.23-as driverrel nyomom. Azt mondták a szervízbe, hogy a kártya volt hibás. Még nem kaptam meg az új kártyát, de ezzel a GF2-essel is érdekes dolgokat csinál. Mindegy, hogy netezek, vagy full 3D játék, egyszercsak megáll a kép, és mintha 1 tizedmásodperces felvételt felvett volna a gép a hangokból, azt ismételgeti (bummog), a kép meg kifagy, semmire nem ragál a gép, csak reset segít. Néha a változatosság kedvéért dob kék halált is, hol driver hiba miatt, hol BAD POOL CALLER miatt. Szervízben azt mondák, hogy valszeg ez a kártya is rossz(?). Nekem már kezd elegem lenni, azt bírom, mikor mentés közben költözik el a gép, mert akkor mondjuk elveszik jó sok munka. Szóval várok, hátha az új kártyán lesz rendes memóriahűtés, mert valszeg a gépem (P4 2.8) annyira túlhajtja akártyát, hogy az kifekszik tőle. Lehet, hogy felrakok én is valami ősrégi drivert, talán 22.12-es körülit, hátha azt még a Ti4200 instrukcióira írták. :)

Új hozzászólás Aktív témák