Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warlord0805
csendes tag
Helló mindenkinek!
Volna nekem is szintén egy hasonló igen nagy problémám ezzel a kártyával,nekem is egy NVIDIA GeForce 6200 as ezközről lenne szó! 2013.01.31. az illesztőprogi megjelenési dátuma,és a verziószáma:6.14.13.783
A legfőbb problémám az lenne vele,hogy állandóan szeret kékhalálozni! a kék halál persze semmi értelmes vagy logikus magyarázatot nem ír ki hogy miért hogy ki.. de utána lett nézve a rendszer naplóban,(nem mellesleg xp sp3 van felrakva),és ott kiderült,hogy a kis mókamesterem miatt van folyton a sok kékhalál!
Némelyik játéknál,Need for speed sorozatok(pl:underground tól a Carbon-ig) MINDEN egyes résznél ha csak egy szimpla utcai versenyt akarnék elindítani,vagy esetleg be jönne egy videó,azonnal kékhalál!
Cod 1 nél is,néha cod4 nél is!
Na de hogy még az egyik nagy kedvencemnél is, a stalker: shadow of chernobyl-nál minden percen,vagy mikor van kedve,állandóan kék halál,na az már tényleg ki akasztó!
A másik problémám pedig az lenne,hogy cseszett lassú! a játékokban az fps nagyon gyenge,youtube-n pedig sokszor sírva nyög vele a 360p-s videóminőség! sokszor képtelen vagyok levenni 240p-re,amit meg kell valljak,hogy nem egy leány álom,főleg ha a videó is rossz minőségű!!Bárki aki tud segíteni egy épkézláb ötlettel vagy tanáccsal,kérem hogy minél hamarabb ossza meg velem,mert így még bekapcsolni is nagyon lehangoló,nemhogy még akármit kezdeni vele!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest