- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Csak most olvastam újra a topicot, mert PH! elfelejtett egy ideje értesítéseket küldeni. Szóval nekem szervízben azt mondták, hogy azért csinált ilyenekt a kari, mert túlmelegszik a RAM rajta. Ezért garanciálisan kicseréltettem. Addig, míg a csere lezajlik, egy GF 2 MX400 karit kértem kölcsön, és 45.23-as driverrel nyomom. Azt mondták a szervízbe, hogy a kártya volt hibás. Még nem kaptam meg az új kártyát, de ezzel a GF2-essel is érdekes dolgokat csinál. Mindegy, hogy netezek, vagy full 3D játék, egyszercsak megáll a kép, és mintha 1 tizedmásodperces felvételt felvett volna a gép a hangokból, azt ismételgeti (bummog), a kép meg kifagy, semmire nem ragál a gép, csak reset segít. Néha a változatosság kedvéért dob kék halált is, hol driver hiba miatt, hol BAD POOL CALLER miatt. Szervízben azt mondák, hogy valszeg ez a kártya is rossz(?). Nekem már kezd elegem lenni, azt bírom, mikor mentés közben költözik el a gép, mert akkor mondjuk elveszik jó sok munka. Szóval várok, hátha az új kártyán lesz rendes memóriahűtés, mert valszeg a gépem (P4 2.8) annyira túlhajtja akártyát, hogy az kifekszik tőle. Lehet, hogy felrakok én is valami ősrégi drivert, talán 22.12-es körülit, hátha azt még a Ti4200 instrukcióira írták. -
andriscs
aktív tag
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Ilyen szerintem még nem volt, mióta Windows létezik. Letöltöttem az nVidia hivatalos driver-pucolóját, a Detonator RIP-et, ami azt írta, hogy nem maradt semmi maradvány, miután leszedtem a drivert. Ennek ellenére újra felrakta az 52.16-os driver-t. Valószínűleg EZ a Windows úgy keletkezett, hogy egy lelkes fejlesztő beleintegrálta az nVidia driverét. Kiváncsi vagyok, hogy akinek ATI kártyája van, az mit csinál ilyenkor! Mindegy, azt hiszem be kell érnek egy BADOOL_CALLER-es videóvezérlővel. Azt hiszem, sűrgősen nekiállok LINUX tanulmányokat folytani, valszeg nem lesz ennyi hiba (bár ennyi játék sem). De ennél a tehetelenségnék minden jobb
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Nem tudom sehogy sem leszedni az elrejtett drivert, pedig miután csináltam uninstall-t, lefutattam RegCleaner-t, de az sem talált semmit, és mégis vakhogy ott van az 52.16-os driver. Ráadásul volt egy BAD_POOL_CALLER kék halálom. Szóval a driverek még szarok. De egy driver miatt nem csinálok win reinstall-t, bármennyire is ezt szeretné ez a szar. Nem tudtok valami driver leszedőt? -
andriscs
aktív tag
Hi!
Csak igy off-ban megkérdezem, hogy miért nem jönnek az értesítő e-mailek, hogy hozzászólás érkezett, amikor pedig benyomtam azt, hogy értesítést kérek, ha hozzászólnak a témához. Eddig működött, 3 napja viszont semmi nem jön a Prohardvertől. Az én hibám, vagy máshol sincs? -
andriscs
aktív tag
Hi!
Akkor nem tudom, hog azt honnan szedte, ugyanis volt fenn 40.72 meg 45.23 meg 56.72 és most utoljára 61.76. Lehet, hogy addig osztott meg szorzott a Win amíg kihozta belőle az 52.16-ot (56.72+40.72-45.23 az majdnem pont 52.16) Csak most így attól félek, hogy mivel két driver is fenn van, hogy összeakadhatnak. Bár ki tudja. Nincs valami olyan progi, ami direkt ilyen lekaparás célra született (format c:-n kívül ha lehet
)?
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Nem lehet átvágni, két fajta drivert rak fel. Az egyik az Nvidia displya driver xp a másik nvidia display drivers 2000/xp. Ami nekem kellene, az a 2000/x, amit ő rak, za za xp. ha leszedem az xp-t, akkor új hardvert talál. Nem tudom úgy megszivatni, hogy bevegye a msáikat. Nem lehet leszedni a feltelepített drivereket? Vagy menni fog 2 illesztővel is? -
andriscs
aktív tag
Hi!
Az XP ''némán'' telepíti. Ilyen telpítést még nem láttam: Feljön a szövegbuborék, hogy új hardver. Utána elkezd baromi mód tölteni, 12 mp múlva pedig újabb szövebuborék, hogy nvidia GForce4 ti 4200. LEszedek a gépről minden kicsomagolt drivert, talán akkor nem találja meg. -
andriscs
aktív tag
Hi!
Aztt hiszem, hogy a gépem önálló életre kelt. Leszedtem a régi drivert, majd amikor újraindult agép, akkor kiírja, hogy új hardver tatlált. De utána nem lehet semmit csinálni vele. HA kilövöm a szövegbuborékot, ha rákattintok, akkor sem hozza be az új hardver telepítése varázslót, hanem a ''varázstarisznyájából'' elövesz valmi drivert és felrakja, és ha utána mégegyszer felrakom a régebbi drivert, akkor két(!) fajta nVIDIA drivert találok a Programok telepítésénél. Hogy szedjem le? -
andriscs
aktív tag
Hi!
A telepítési sorrend majdnem stimmel, először VGA driver, utána DiretcX. Ha nem ForceWare kellneki, akkor mi? Ugyanis a ForceWare minden nVIDIA alapú kártyához jó. Esetleg valami mást javasolsz? És nem húzom a kártyát, valamint van rajta ventilátor, meleg, de nem kibírhatalanul.
[Szerkesztve] -
andriscs
aktív tag
Hali!
Éppen három napja raktam újra a Windows-omat, hogy minden hibaforrást elkerüljek. Van egy Asus V9280-as geForce4 Ti 4200-es videókártyám. Ehhez felraktam az nVIDIA 61.76-os WHQL minősítésű driverét. Felraktam egy játékot, és amikor felbontást próbáltam váltani, akkor szép fekete lett a képernyő, majd kis gondolkodás után kék halált dobott, és kiírta, hogy az nv4_disp.dll a hibás fájlt. Amikor újraindítottam a gépet, akkor kiírta, hogy a videókártya illesztő program hibát okozott. Mielőtt újraraktam a Windows-t, már azelőtt is csinált ilyneket játékokban (pl. Codename: Panzersz hirtelen elmosódott, majd kék halál, de utána CS.Condition Zero-ban is mindig kicsit kifagyott a kép, és csak pár másodperc múlva ment újra, de az legalább nem fagyott ki. Most az új driverrel meg kifagyott egy autós játék). Csak azt nem értem, hogy akkor minek adnak WHQL minősítést? Én úgy tudtam, hogy egy driver akkor kap ilyet, ha a Microsoft Lab. áldását adja, hogy ez egy MEGBÍZHATÓ driver. Ha ez is hibát okoz, akkor mit rakjak fel? Csináljak én magam vagy mi? Mondjon nekem valaki olyan progit, ami úgy rendesen odapakol a videókártyának (ne ilyen kis 3dmark-ot, hanem ami folyamatosan gyilkolja). Egy driver mikor okozhat hibát? Én ezt nem vágom. Akinek van valami oks ötlete, az írjon!!!
Ide másolom, hogy az Event log milyen hibát írt ki:
Az illesztőprogram (nv4_disp) (display-eszköz: \Device\Video0) végtelen ciklusba állt be. Ez általában az eszköz hibáját jelzi, vagy azt, hogy az eszközillesztő nem megfelelően programozza a hardvert. Lépjen kapcsolatba a hardver eladójával frissített illesztőprogramért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest