- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Ilyen szerintem még nem volt, mióta Windows létezik. Letöltöttem az nVidia hivatalos driver-pucolóját, a Detonator RIP-et, ami azt írta, hogy nem maradt semmi maradvány, miután leszedtem a drivert. Ennek ellenére újra felrakta az 52.16-os driver-t. Valószínűleg EZ a Windows úgy keletkezett, hogy egy lelkes fejlesztő beleintegrálta az nVidia driverét. Kiváncsi vagyok, hogy akinek ATI kártyája van, az mit csinál ilyenkor! Mindegy, azt hiszem be kell érnek egy BADOOL_CALLER-es videóvezérlővel. Azt hiszem, sűrgősen nekiállok LINUX tanulmányokat folytani, valszeg nem lesz ennyi hiba (bár ennyi játék sem). De ennél a tehetelenségnék minden jobb
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Nem tudom sehogy sem leszedni az elrejtett drivert, pedig miután csináltam uninstall-t, lefutattam RegCleaner-t, de az sem talált semmit, és mégis vakhogy ott van az 52.16-os driver. Ráadásul volt egy BAD_POOL_CALLER kék halálom. Szóval a driverek még szarok. De egy driver miatt nem csinálok win reinstall-t, bármennyire is ezt szeretné ez a szar. Nem tudtok valami driver leszedőt? -
andriscs
aktív tag
Hi!
Nem lehet átvágni, két fajta drivert rak fel. Az egyik az Nvidia displya driver xp a másik nvidia display drivers 2000/xp. Ami nekem kellene, az a 2000/x, amit ő rak, za za xp. ha leszedem az xp-t, akkor új hardvert talál. Nem tudom úgy megszivatni, hogy bevegye a msáikat. Nem lehet leszedni a feltelepített drivereket? Vagy menni fog 2 illesztővel is? -
andriscs
aktív tag
Hi!
Aztt hiszem, hogy a gépem önálló életre kelt. Leszedtem a régi drivert, majd amikor újraindult agép, akkor kiírja, hogy új hardver tatlált. De utána nem lehet semmit csinálni vele. HA kilövöm a szövegbuborékot, ha rákattintok, akkor sem hozza be az új hardver telepítése varázslót, hanem a ''varázstarisznyájából'' elövesz valmi drivert és felrakja, és ha utána mégegyszer felrakom a régebbi drivert, akkor két(!) fajta nVIDIA drivert találok a Programok telepítésénél. Hogy szedjem le? -
I_Am
veterán
-
Gorneck
legenda
Bővebben: link
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest