Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Warlord0805

újonc

válasz zoku22 #53 üzenetére

Helló mindenkinek!

Volna nekem is szintén egy hasonló igen nagy problémám ezzel a kártyával,nekem is egy NVIDIA GeForce 6200 as ezközről lenne szó! 2013.01.31. az illesztőprogi megjelenési dátuma,és a verziószáma:6.14.13.783

A legfőbb problémám az lenne vele,hogy állandóan szeret kékhalálozni! a kék halál persze semmi értelmes vagy logikus magyarázatot nem ír ki hogy miért hogy ki.. de utána lett nézve a rendszer naplóban,(nem mellesleg xp sp3 van felrakva),és ott kiderült,hogy a kis mókamesterem miatt van folyton a sok kékhalál!
    Némelyik játéknál,Need for speed sorozatok(pl:underground tól a Carbon-ig) MINDEN egyes résznél ha csak egy szimpla utcai versenyt akarnék elindítani,vagy esetleg be jönne egy videó,azonnal kékhalál!
    Cod 1 nél is,néha cod4 nél is!
    Na de hogy még az egyik nagy kedvencemnél is, a stalker: shadow of chernobyl-nál minden percen,vagy mikor van kedve,állandóan kék halál,na az már tényleg ki akasztó!
    A másik problémám pedig az lenne,hogy cseszett lassú! a játékokban az fps nagyon gyenge,youtube-n pedig sokszor sírva nyög vele a 360p-s videóminőség! sokszor képtelen vagyok levenni 240p-re,amit meg kell valljak,hogy nem egy leány álom,főleg ha a videó is rossz minőségű!!

Bárki aki tud segíteni egy épkézláb ötlettel vagy tanáccsal,kérem hogy minél hamarabb ossza meg velem,mert így még bekapcsolni is nagyon lehangoló,nemhogy még akármit kezdeni vele! :( :O :F :W :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák