- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
Quaresma #15344 üzenetére
Nekem hasonló dilemmám volt, de az iPhone és a MacBook megléte az Airpods Pro 2 felé billentett.
Elég sok tesztet elolvastam, megnéztem, így ha nem az Apple, akkor a Technics AZ80-as lett volna a befutó. A Bose - ha jól emlékszem - nem tud egyszerre több eszközhöz csatlakozni, nálam az kizáró tényező volt. A Technicset most is lehet kuponozni eMag-on, így 84e alatt megáll.
Remélhetőleg a napokban megérkezik az Airpods, aztán kiderül mit tud, mennyire stabil. -
Bazsee71
őstag
Köszönöm a válaszokat! Mai nap még átfutottam pár tesztet, és a kényelem döntött, annyira nem vagyok audiofil, hogy a nüansznyi különbségeket kihalljam, így Airpods Pro 2 lett.
fizz.hu-ról TAVASZ15 kuponnal most 89 eFt. -
Bazsee71
őstag
Sziasztok,
A véleményetekre lennék kíváncsi, két füles között vacillálok: Technics AZ80 és Apple Airpods Pro 2. Árban nem lenne nagy a különbség, előbbi 84e, utóbbi 89e lenne most újonnan.Az idő nagy részében teljesen általános felhasználásra, iroda/zene/filmek. Viszont heti 2 alkalommal vinném magammal futni is.
Technics AZ80: nagyon dicsérik a tesztekben, a multipoint nagy plusz, és többen említik, hogy igen ergonomikus, futnak is vele.
Apple Airpod Pro 2: a leírások alapján az adaptive transparency toronymagasan veri a mezőnyt, passzolna a többi eszközömhöz (iPhone, MacBook), futáshoz viszont rá kellene tennem egy kis szilikonos illesztéket.Már majdnem rákattintottam az Apple-re, mikor szembe jött az AZ80, és most nagy a dilemma. Netán várjam be a Beats Fit Pro 2-t? Félek az magasabb áron indít majd.
Szívesen fogadok egyéb meglátást, véleményt, ha van velük tapasztalatotok. Előre is köszönöm! -
Bazsee71
őstag
Sziasztok,
Alapvetően zenehallgatásra, irodai használatra keresek in-ear fülest, pálcikás előny, de nem feltétel. Fehér szín szintén előny. Leginkább MacBook-kal lenne használva.
Nem kell audiofil hangzás, de nem árt ha kiegyensúlyozott, akkuja legalább egy közepes szintet üssön meg.
Keret 20-30e között, hazai beszerzéssel.Eddig ezeket néztem, de kérdés mennyire optimálisak egy Mac-hez:
Xiaomi Redmi Buds 4 Pro
Samsung Galaxy Buds2Egyéb ajánlást is szívesen fogadok! Előre is köszönöm!
Szerk.: további feltétel az ANC.
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok,
Feleségemnek vettem egy Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic S fülest, kb. 5.500 forintért. Tetszett neki, kényelmesnek is találta, viszont az egyik fele szó szerint 3 percet bír.
Most fogom visszaküldeni, még elállhatok a vásárlástól. 10e körül van esetleg ajánlott, hasonló kialakítás?
Ez az LG HBS-FN7 TONE eMag-on 20e-ért alkalmi vételnek tűnik, de nem tudom ért-e valaha 40-50 ezret, ahogy a többi ajánlat mutatja Árukeresőn. -
Bazsee71
őstag
Sziasztok,
In-ear fülest keresek, elfogadható hangot szeretnék, nincs audiofil elvárás. Viszont használnám futáshoz, illetve evezőpadon, a stabil tartás fő szempont, ezzek együtt az is, hogy bírja az izzadtságot.
Ahogy néztem, az alábbiak jók lehetnek, van esetleg valakinek tapasztalata velük?Soundpeats Truengine2 (Alza 17k): IPX5, tesztek alapján jobb hang
Soundpeats Trueshift2 (Alza 14,5k): IPX7, tesztek alapján gyengébb hangMás tippet is szívesen fogaadok, előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest